Zorgvilla Zwolle

Rosorum
Adres Terborchstraat 13
8011 GD Zwolle
ZorgtypeDementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
Zorgprofiel
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand4.035
Appartement grootte in m230-40 m2
AanbiederRosorum
Echtparen?Nee
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen20
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Schoonhouden appartement, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
OverigHuisdieren in overleg
Keurmerk

Omschrijving van Zorgvilla Zwolle

In het gezellige centrum van Zwolle bevindt zich Zorgvilla Zwolle. Het historische pand uit eind 19e eeuw is volledig herbouwd met oog voor detail. De zorgvilla heeft prachtige authentieke sfeerelementen, zoals schoon metselwerk met snijvoegen en ajour houtsnijwerk aan de daklijsten. De twintig zeer comfortabele woonstudio’s variëren in grootte van 30 tot 40 m2. Bewoners genieten van een maaltijd uit eigen keuken in de sfeervolle eetkamer of een heerlijk kopje koffie op het terras.

Excellente service en persoonlijke aandacht
Wij zijn er speciaal voor senioren die waarde hechten aan absolute topkwaliteit op het gebied van leven, services en zorg. We geloven in een kleinschalige aanpak, zodat onze service en zorg zoveel mogelijk aansluiten bij de levensstandaard die onze bewoners gewend zijn. Een deskundig en servicegericht team staat klaar om hen van alle gewenste zorg te voorzien. Van heerlijk vers eten, bereid in eigen keuken, verse bloemen in het appartement of woonstudio. Of een lekker kopje koffie op het terras tot volop interessante activiteiten. Onze medewerkers nemen alle tijd en krijgen de ruimte om maatwerk te leveren. We proberen alle wensen van onze bewoners mogelijk te maken. Vertrouwde gezichten zorgen voor de persoonlijke aandacht die zij verdienen.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Terborchstraat 13
8011 GD Zwolle

Neem contact op met Zorgvilla Zwolle

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

 

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.