Particulier kleinschalig wonen met dementie

Mensen met geheugenverlies blijven het liefst zo lang mogelijk -begrijpelijk- zelfstandig wonen in hun eigen omgeving. Er komt echter een dag waarop dit niet meer langer kan door bijvoorbeeld overbelasting van de mantelzorger. Vanaf dat moment is er 24 uur intensieve zorg nodig. Op wonen als thuis kunt u zoeken naar particuliere verpleeghuizen die dementiezorg bieden dit doet u door op het filter te klikken met: Dementiezorg


Enkele particuliere zorgaanbieders bieden ook gespecialseerde dementiezorg zoals: Daglijks Leven, Wonen bij September, Martha Flora, de Herbergier et cetera. Tevens hebben sommige grotere woon -en zorgvoorzieningen ook speciale (kleinschalige) afdelingen binnen hen voorziening voor dementiezorg. 

Heeft uw partner of ander familielid alzheimer, parkinson of een andere vorm van dementie? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de aanbieders voor meer informatie.
Op de zoek pagina kunt u zoeken op plaats of postcode naar een geschikte kleinschalige partculiere woonzorg voorziening voor ouderen met een vorm van dementie: https://www.wonenalsthuis.nl/kleinschalige-woonzorg-voorzieningen-zoeken-vergelijken/

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.