Voor Zorgaanbieders

U meld zich aan voor een lidmaatschap

Voeg zelf details, foto’s, video’s, uw beschikbaarheid en contact mogelijkheden toe om geïnteresseerden te bereiken voor uw kleinschalige woon- en zorgvoorziening voor ouderen. U kunt met dit lidmaatschap ook reageren op ervaringen (reviews) van uw bewoners en/of naasten hiervan. Dit kan u als zorg ondernemer enorm helpen in het hooghouden van de kwaliteit van uw voorziening.

U kunt zich onder andere aanmelden door uw zorgvoorziening te zoeken met de zoekfunctie en dan op "Dit is mijn zorgvoorziening" te klikken rechts bovenin.Wij tonen

uw woonzorg voorziening, services, zorg en aanvullende mogelijkheden op een manier die ouderen en/of hun naasten aanspreekt en wij helpen u bij de online marketing en dus vindbaarheid van uw particuliere woon- en zorgvoorziening voor ouderen.


Contact

U komt rechtstreeks in contact via e-mail/web formulier en / of telefoon. Alle contactverzoeken via Wonen Als Thuis komen rechtstreeks bij u uit. Zo krijgt u direct contact met de mogelijke bewoner en / of familie daarvan en kunt u direct contact opnemen met de bewoner en / of hun naaste.Kosten

Onderstaande bedragen gelden ter introductie voor bestaande partijen:

Voor woonzorg voorzieningen tot 16 appartementen / eenheden:

  • Jaarlijks: 850,- euro exclusief 21% BTW  (inclusief btw 1028,50, euro)

Voor woonzorg voorzieningen vanaf 16 appartementen/eenheden:

  • Jaarlijks: 1250,- euro exclusief 21% BTW    (inclusief btw 1512,50 euro) 

Meerdere locaties:
Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte op www.wonenalsthuis.nl Betaling

U kunt hieronder de verschillende betaalmethoden kiezen, wanneer u heeft betaald krijgt u direct toegang tot uw eigen omgeving waar u uw voorziening kan weergeven zoals u dat wenst.
Wij controleren of het de juiste aanbieder is door de betaalrekening te koppelen met de betreffende aanbieder.

BETAALMETHODES:


IDEAL / CREDITCARD / PAYPAL VIA MOLLIE

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.