Voor Zorgaanbieders

U meld zich aan voor een lidmaatschap:

Voeg zelf details, foto’s, video’s, beschikbaarheid en contact mogelijkheden toe om geïnteresseerden te bereiken voor uw kleinschalige woon -zorgvoorziening voor ouderen. U kunt met dit lidmaatschap ook reageren op ervaringen (reviews) van uw bewoners en/of naasten hiervan. Dit kan u als zorgondernemer enorm helpen in het hooghouden van de kwaliteit van uw voorziening.

U kunt zich onder andere aanmelden door uw zorgvoorziening te zoeken met de zoekfunctie en dan op "Claim deze zorginstelling" te klikken rechts bovenin.Wij tonen:

Uw woonzorg voorziening, services, zorg en aanvullende mogelijkheden op een manier die ouderen en/of hun naasten aanspreekt en wij helpen u bij de online marketing en dus vindbaarheid van uw particuliere woon- en zorgvoorziening voor ouderen.


U komt rechtstreeks in contact via e-mail/web formulier en/of telefoon

Alle contact verzoeken via Wonen Als Thuis komen rechtstreeks bij u uit. Zo krijgt u direct contact met de mogelijke bewoner en/of familie daarvan en kunt u direct contact opnemen met de bewoner of hun naaste.Kosten

Voor woonzorg voorzieningen tot 16 appartementen/eenheden:

  • Jaarlijks: 850,- euro exclusief 21% BTW  (inclusief btw 1028,50, euro)
  • Per 2 jaar 1500,- euro exclusief 21% BTW  (inclusief btw 1815,- euro )

Voor woonzorg voorzieningen vanaf 16 appartementen/eenheden:

  • Jaarlijks: 1250,- euro exclusief 21% BTW    (inclusief btw 1512,50 euro) 
  • Per 2 jaar: 2250,- euro exclusief 21% BTW  (inclusief btw 2722,50 euro) 
Meerder locaties:

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte voor meerder voorzieningen te plaatsen op www.wonenalsthuis.nl Betaling

U kunt hieronder de verschillende betaalmethoden kiezen, wanneer u heeft betaald krijgt u direct toegang tot uw eigen omgeving waar u uw voorziening kan weergeven zoals u dat wenst.
Wij controleren of het de juiste aanbieder is door de betaalrekening te koppelen met de betreffende aanbieder.

BETAALMETHODES:


IDEAL / CREDITCARD / PAYPAL VIA MOLLIE

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.