Over ons

Wie zijn wij?

Wij, als initiatiefnemers van deze site hebben natuurlijk het nodige onderzoek gedaan wat betreft de zoektocht naar een geschikte woon- en zorgvoorziening voor ouderen met somatische en pycho-geriatrische problematiek. Onze bevindingen wijzen uit dat het over het algemeen erg lastig is om deze “geschikte” voorziening dan ook daadwerkelijk te vinden op het Internet. 

Middels deze vergelijkingswebsite willen wij deze zoektocht vergemakkelijken. Het is voor ons belangrijk dat u voor uw naasten de juiste zorgvoorzieningen kunt vinden op basis van verscheidene factoren.

Wij zijn tevens niet “nieuw” binnen de zorgwereld, wij weten welke factoren er bij het eindplaatje allemaal komen kijken. Deze factoren zijn op de website dan ook verder uitgelicht om het voor u zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken een thuis te vinden voor uw naaste.

Wij zijn zelf geen eigenaar van een voorziening of hebben in enkele vorm belang in of bij een zorgaanbieder wij zijn dus compleet onafhankelijk.

Onze gegevens

Wonen als Thuis
P/A Kerkstraat 18c
5076AW Haaren
Nederland

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.