Over ons

We stellen ons graag even voor.

Het team achter Wonen Als Thuis bestaat uit de 4 vrienden: Sjoerd, Tom, Dimitri en Nathalie. Vier vrienden met compleet verschillende achtergrond, kennis en ervaring.

Zo is er specialist op het gebied van (internet) techniek, een marketing & communicatie-tijger met enkele decennia ervaring, een topper met een jarenlange achtergrond in particuliere woonzorg (vooral op het gebied van dementie) en een internationale ondernemer, die ons scherp houdt en zijn kennis over ondernemen, marktontwikkelingen, innovaties en financiën meeneemt. Kortom: een mooie mix vinden we zelf!

Ondanks die verschillende achtergronden hebben we allevier één ding gemeen: onze interesse in, passie voor en betrokkenheid bij de zorg voor onze oudere generatie. Nu en in de toekomst. Enkele van onze teamleden hebben enige tijd geleden zelf de zoektocht naar een passende woonomgeving voor hun ouders moeten starten, omdat deze niet langer (volledig) zelfstandig konden wonen.

De zoektocht naar die passende, nieuwe woonplek bracht hen in een onoverzichtelijke, ingewikkelde markt. Het vinden van een nieuw thuis in een comfortabele, vertrouwde omgeving met aardig, zorgzaam en kundig personeel, en waar zorg, service, privacy en respect bovenaan staan, bleek nog niet zo eenvoudig. En zo ontstond Wonen Als Thuis. 

Een platform met als doelstelling de ingewikkelde zoektocht naar een passende particuliere en kleinschalige woonzorgaanbieder eenvoudiger te maken.

Ons platform biedt een zo volledig mogelijk overzicht van alle kleinschalige, particuliere zorgaanbieders in Nederland. Oftewel: zorgvilla's. Op ons zoekscherm kun je gericht zoeken op plaats of postcode en aan de linkerkant van het scherm verschillende filters gebruiken om zo verschillende zorgvilla's met elkaar te vergelijken, die aan jouw specifieke wensen, eisen en mogelijkheden voldoen. Denk daarbij aan kosten, zorgprofiel, aantal bewoners, huisdieren toegestaan of niet enzovoort.

Zie je een woonzorgvoorziening die bij jouw wensen aansluit? Dan kun je rechtstreeks en vrijblijvend contact met hen opnemen via het contactformulier (tabblad contact) van de desbetreffende zorgaanbieder. Het is daarbij belangrijk te weten dat wij als wonenalsthuis.nl zelf geen zorgaanbieder zijn. We hebben geen enkel financieel belang in of bij een zorgaanbieder en zijn dus volledig onafhankelijk.

De leden van ons team hebben de juiste locatie intussen voor hun ouders gevonden en we hopen dat wonenalsthuis.nl jou nu een steuntje in de rug kan bieden door deze moeilijke zoektocht iets overzichtelijker te maken. We wensen je veel succes en sterkte met het vinden van de juiste zorgvoorziening voor (een van) je ouders. Het aanbod is er. Wij helpen je het te vinden! 

 

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.