Zorgvilla & Zorghotel Sluysoort

Zorggroep De Laren
Adres Sluysoort 10
3602 AS Maarssen
Zorgtype, Dementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9, VV 10, LG 4
ZorgduurTijdelijke zorg, Vakantieopname, Kortdurend eerstelijns verblijf, Permanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand4.477
Appartement grootte in m278-85 m2
AanbiederZorggroep De Laren
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen24
Zorghotel?Ja
Zorgvakantie?Ja
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Schoonhouden appartement, Huishoudelijke hulp, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
OverigHuisdieren in overleg
KeurmerkHKZ-Keurmerk

Omschrijving van Zorgvilla & Zorghotel Sluysoort

Vlakbij Utrecht, in ‘De bocht van Maarssen’, aan de oever van de vecht staat Zorgvilla Sluysoort. De meest centraal liggende zorgvilla van Zorggroep de Laren. Het is een prachtig, markant, nieuw gebouw dat vanuit de omgeving al gauw zichtbaar is. De villa heeft een landelijke sfeer. En de nabijheid van de rivier de Vecht en dorpen als Maarssen en Oud Zuilen benadrukken de landelijkheid van de omgeving. Een heerlijke plek om in geborgenheid en met behoud van privacy te wonen en te leven zoals u gewend bent.

Zorgvilla Sluysoort is een luxe particuliere zorgvilla, dat zowel van buiten als binnen warmte en sfeer uitstraalt. De ruime opzet zorgt ervoor dat deze villa bij uitstek zeer geschikt is voor echtparen. Villa Sluysoort beschikt over maar liefst 24 huurappartementen verdeeld over vier woonlagen, waarbij het woonoppervlak varieert van 78 m² tot 85 m². Twee van de appartementen zijn ingericht als zorghotel, voor tijdelijk verblijf.

Geborgenheid, comfort, luxe en persoonlijke aandacht. Daar staat Zorggroep De Laren voor. Bij ons kunt u vertrouwen op 24-uurs deskundige en betrokken zorg. Alles van persoonlijke verzorging tot begeleiding bij dagelijkse bezigheden. En van intensieve verpleging tot een gezellig gesprek of een steuntje in de rug. Ons team van professionals staat dag en nacht voor u klaar.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Sluysoort 10
3602 AS Maarssen

Neem contact op met Zorgvilla & Zorghotel Sluysoort

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.