Zorgvilla Merwestaete

Levantijn Zorggroep
Adres Merwestraat 34
3361 HL Sliedrecht
ZorgtypeDementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
Zorgprofiel
ZorgduurTijdelijke zorg, Vakantieopname, Kortdurend eerstelijns verblijf, Permanent verblijf
BeschikbaarheidJa
Vanaf prijs per maand1.250
Appartement grootte in m2
AanbiederLevantijn Zorggroep
Echtparen?Ja
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen12
Zorghotel?Ja
Zorgvakantie?Ja
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Schoonhouden appartement, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Zorgvilla Merwestaete

Zorgvilla Merwestaete is een kleinschalige woon/zorgvoorziening en zorghotel. Met 12 complete appartementen kunnen we echt persoonlijke zorg bieden. De karakteristieke villa ligt in het centrum, bij het gemeentehuis, en ook vlak bij de mooie rivier de Merwede.

Uitgangspunt, is een respectvolle waardige oude dag bieden aan ouderen met een intensieve zorgvraag, die vraag gestuurd is. Regie over het eigen leven houden in samenwerking met het professionele zorgteam en uw familie vinden we zeer belangrijk! We verlenen zorg vanuit een christelijke zorgvisie.

Van lichte verzorging tot 24 uur per dag verpleging, onze professionele zorgverleners zijn er voor u. Vaste zorgverleners die altijd voor u klaar staan en uw persoonlijke situatie en privacy weten te respecteren.

Samen met de zorgmanager van de Zorgvilla wordt uw zorgbehoefte en uw persoonlijke wensen ten aanzien van de zorgverlening geïnventariseerd. U kunt met een gerust hart bij ons komen wonen, we bieden 24 uur zorg en verpleging aan, met deskundige medewerkers. Maar ook tijdelijk verblijf is mogelijk, bijvoorbeeld na een operatie in het ziekenhuis. Of u heeft een partner die zorg nodig heeft en u wil even op adem komen als mantelzorger.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Merwestraat 34
3361 HL Sliedrecht

Neem contact op met Zorgvilla Merwestaete

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.