Zorgvilla & Zorghotel Duinstaete

Zorggroep De Laren
Adres Zocherlaan 94
2061 DK Bloemendaal
Zorgtype, Dementie, Revalidatie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9, VV 10, LG 4
ZorgduurTijdelijke zorg, Crisisopvang, Vakantieopname, Kortdurend eerstelijns verblijf, Permanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand4.073
Appartement grootte in m229-103 m2
AanbiederZorggroep De Laren
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen24
Zorghotel?Ja
Zorgvakantie?Ja
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Schoonhouden appartement, Huishoudelijke hulp, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
OverigHuisdieren in overleg
KeurmerkHKZ-Keurmerk

Omschrijving van Zorgvilla & Zorghotel Duinstaete

Zorgvilla & Zorghotel Duinstaete, de zevende en nieuwste zorgvilla van Zorggroep De Laren, ligt middenin Park Brederode in Bloemendaal. Een werkelijk prachtige en unieke plek aan de rand van de duinen en onder de rook van Haarlem. Hier woont en leeft u in geborgenheid en met behoud van eigen privacy, precies zoals u gewend bent.

Zorgvilla Duinstaete is een kleinschalige woonzorgvoorziening met 24 zelfstandige huurappartementen voor permanente bewoning. Waarvan twee appartementen - studio’s - zijn ingericht als zorghotel voor tijdelijk verblijf. Zeer geschikt wanneer u bijvoorbeeld herstellend bent van een operatie en tijdelijk 24-uurszorg nodig heeft. De appartementen - verdeeld over 3 woonlagen - zijn stuk voor stuk luxueus aangekleed en gericht op duurzaamheid en comfort. Uiteraard kunt u de ruimte geheel naar eigen wens en smaak inrichten. Het woonoppervlak van een appartement varieert van 29 m² voor de studio tot 103 m² voor een driekamerappartement. Alle appartementen beschikken over een woonkamer en aparte slaapkamer(s), pantry, ruime badkamer, een terras of balkon en een prachtig uitzicht! Alles is erop ingericht dat onze bewoners in hun eigen appartement van alle gemakken voorzien zijn, om zorgeloos te kunnen genieten. Zorgvilla Duinstaete is één van onze zorgvilla's met een zorghotel. Ideaal wanneer u tijdelijk extra deskundige zorg nodig heeft. Ons personeel ontlast u tijdens uw verblijf, zodat u zich kunt richten op uw herstel na bijvoorbeeld ziekte of een operatie.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Zocherlaan 94
2061 DK Bloemendaal

Neem contact op met Zorgvilla & Zorghotel Duinstaete

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

 

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.