Zorgvilla De Ooijman

Levantijn Zorggroep
Adres Wrangelaan 9
7004 GG Doetinchem
ZorgtypeDementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9
ZorgduurTijdelijke zorg, Vakantieopname, Kortdurend eerstelijns verblijf, Permanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand1.250
Appartement grootte in m2
AanbiederLevantijn Zorggroep
Echtparen?Ja
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen15
Zorghotel?Ja
Zorgvakantie?Ja
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
KeurmerkISO 9001 HKZ

Omschrijving van Zorgvilla De Ooijman

Zorgvilla De Ooijman is al jaren een vast begrip in de Achterhoek! Als 1 van de eerste pioniers in Nederland werd de zorgvilla het alternatief voor de reguliere zorg. Uitgangspunt was, en is nog steeds, een respectvolle waardige oude dag bieden aan ouderen met een intensieve zorgvraag die vraag gestuurd is, dus wat wilt u graag!

Maar zeker ook met ruimte om uw eigen vertrouwde meubels en spullen mee te kunnen nemen als u zorg en verpleging nodig heeft, en niet meer thuis kunt wonen. Regie over het eigen leven houden in samenwerking met het professionele zorgteam en uw familie vinden we zeer belangrijk!

De prachtige villa staat midden in het bos, rustiek gelegen aan de rand van Doetinchem. Er ligt een grote tuin omheen waar het heerlijk vertoeven is. De villa biedt in het sfeervolle gebouw vijftien ruime woonzorgeenheden waarin op verschillende niveaus verzorging kan worden aangeboden. Van lichte verzorging tot 24 uur per dag verpleging, onze professionele zorgverleners zijn er voor u. Vaste zorgverleners die altijd voor u klaar staan en uw persoonlijke situatie en privacy weten te respecteren.

Samen met de zorgmanager van de Zorgvilla wordt uw zorgbehoefte en uw persoonlijke wensen ten aanzien van de zorgverlening geïnventariseerd. U kunt met een gerust hart bij ons komen wonen, we bieden 24 uur zorg en verpleging aan met deskundige medewerkers. Maar ook tijdelijk verblijf is mogelijk, bijvoorbeeld na een operatie in het ziekenhuis. Of u heeft een partner die zorg nodig heeft en u wil even op adem komen als mantelzorger.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Wrangelaan 9
7004 GG Doetinchem

Neem contact op met Zorgvilla De Ooijman

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.