Zorgvilla De Kleine Heide

Zorggroep De Laren
Adres Europalaan 2a
5691 EN Son en Breugel
Zorgtype, Dementie, Revalidatie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9, VV 10, LG 4
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand4.481
Appartement grootte in m241-83 m2
AanbiederZorggroep De Laren
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen24
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Schoonhouden appartement, Huishoudelijke hulp, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
OverigHuisdieren in overleg
KeurmerkHKZ-Keurmerk

Omschrijving van Zorgvilla De Kleine Heide

In het dorp Son en Breugel, op de voormalige locatie van de Apollo Sporthal, ligt Zorggroep De Laren’s Zorgvilla De Kleine Heide. Een prachtig markant wit pand omgeven door veel groen. Zo bevindt zich aan de achterzijde van de villa een terras met daaromheen een ruim aangelegde tuin, die volledig is afgescheiden van de openbare weg. En aan de voorzijde van de villa ligt een parkzone met een grote vijver en wandelpaden. Het centrum van Son en Breugel ligt op loopafstand. Zorgvilla De Kleine Heide, is een kleinschalige woonzorgvoorziening van Zorggroep De Laren. De villa, officieel geopend op 29 september 2016, beschikt over 24 ruime appartementen voor permanente bewoning. Elk appartement is voorzien van een woonkamer, een volledig aangepaste badkamer met toilet, één of twee slaapkamers, een pantry en een berging. Daarnaast beschikken alle appartementen over een terras of balkon en ze variëren in grootte tussen de 41 m² en 83 m². Overal in de villa is goed nagedacht over duurzaamheid en comfort en alle appartementen zijn volledig gestoffeerd. Alles is erop ingericht dat u in uw eigen appartement van alle gemakken voorzien bent. Zodat u zorgeloos kunt genieten. Om het appartement eigen te maken heeft u uiteraard de vrijheid uw appartement geheel naar eigen wens en smaak in te richten.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Europalaan 2a
5691 EN Son en Breugel

Neem contact op met Zorgvilla De Kleine Heide

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.