Zorgvilla Assendelft

van Hollant
Adres Dorpstraat 707
1566 EE Assendelft
Zorgtype
Zorgprofiel
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m2
Aanbiedervan Hollant
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen30
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Boodschappenservice, Eten & drinken bezoek, Huishoudelijke hulp, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Zorgvilla Assendelft

Van Hollant biedt haar bewoners 24 uur per dag een volledig pakket, van lichte huishoudelijke ondersteuning tot en met intensieve verpleging en begeleiding. Ons vaste team bestaat uit professionele en empathische medewerkers, die u zorg met onverdeelde aandacht willen verlenen. Het team overlegt met u over hoe u de zorg het liefst wilt ontvangen.

U kunt in de zorgvilla van Van Hollant gebruik maken van diverse vormen van zorg, van lichte huishoudelijke ondersteuning, verzorging, tot en met intensieve verpleging en begeleiding. Mochten er zich wijzigingen voordoen in uw gezondheidssituatie, dan passen wij daar onze zorg en dienstverlening op aan en kunt u gewoon in uw eigen appartement blijven wonen.

Zorgvilla Assendelft bevindt zich onder de rook van Amsterdam in de waterrijke Zaanstreek, gelegen tegen de dorpskern van het karakteristieke Assendelft. De ruime nieuwbouw zorgvilla met luxe afwerking is ontwikkeld in een stijl die naadloos aansluit op de omgeving. De zorgvilla wordt opgebouwd uit aaneengeschakelde ‘Zaanse huisjes’ welke een sfeervolle blikvanger vormen, waarbij een grote Zaanse stolpboerderij het hart van de zorgvilla vormt. Rond de villa wordt een ruime tuin aangelegd met zitjes en wandelpaden voor de bewoners.

De 30 zorgappartementen, waarvan een groot deel ook geschikt voor echtparen is, worden behang- en tapijtklaar opgeleverd. De inrichting ervan laten we geheel aan u over, zodat u echt een warm en prettig thuis kunt maken van uw eigen appartement.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Dorpstraat 707
1566 EE Assendelft

Neem contact op met Zorgvilla Assendelft

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.