Zorgvilla Amersfoort

Rosorum
Adres Prins Frederiklaan 4
3818 KC Amersfoort
ZorgtypeDementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
Zorgprofiel
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand3.198
Appartement grootte in m232-45 m2
AanbiederRosorum
Echtparen?
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen26
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Schoonhouden appartement, Eten & drinken bezoek, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Keurmerk
OverigHuisdieren in overleg

Omschrijving van Zorgvilla Amersfoort

In de zeer gewilde groene wijk Bergkwartier bevindt zich Zorgvilla Amersfoort. Het markante jaren ’20 pand heeft 26 comfortabele woonstudio’s die in grootte variëren van 32 tot 45 m2. De beschutte binnentuin biedt geborgenheid en privacy. Hier kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie. In de sfeervolle woonkamer genieten bewoners van heerlijke en professioneel bereide maaltijden uit eigen keuken.

Excellente service en persoonlijke aandacht
Wij zijn er speciaal voor senioren die waarde hechten aan absolute topkwaliteit op het gebied van leven, services en zorg. We geloven in een kleinschalige aanpak, zodat onze service en zorg zoveel mogelijk aansluiten bij de levensstandaard die onze bewoners gewend zijn. Een deskundig en servicegericht team staat klaar om hen van alle gewenste zorg te voorzien. Van heerlijk vers eten, bereid in eigen keuken, verse bloemen in het appartement of woonstudio. Of een lekker kopje koffie op het terras tot volop interessante activiteiten. Onze medewerkers nemen alle tijd en krijgen de ruimte om maatwerk te leveren. We proberen alle wensen van onze bewoners mogelijk te maken. Vertrouwde gezichten zorgen voor de persoonlijke aandacht die zij verdienen.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Prins Frederiklaan 4
3818 KC Amersfoort

Neem contact op met Zorgvilla Amersfoort

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.