Zonneburg Zeist Prins Hendriklaan

Zorgresidentie Zonneburg
Adres Prins Hendriklaan 27
3701 CL Zeist
Zorgtype, Dementie
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9
ZorgduurKortdurend eerstelijns verblijf, Permanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand1.995
Appartement grootte in m2
AanbiederZorgresidentie Zonneburg
Echtparen?Nee
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen8
Zorghotel?Ja
Zorgvakantie?Ja
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Huishoudelijke hulp, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Zonneburg Zeist Prins Hendriklaan

In de villa’s is veel aandacht voor persoonlijke warme zorg contacten. Ouderen die bij ons wonen, leven zo normaal mogelijk met elkaar in een huishoudelijke begrijpelijke omgeving en kunnen zelf -met ondersteuning- hun dagelijkse leven inrichten. We bieden ondersteuning waar dat nodig is, bijvoorbeeld bij het aankleden en eten of met intensieve zorg gedurende de hele dag.

Bij mensen met dementie ontstaat slapeloosheid veelal door ontregeling van de biologische klok. Daarom hanteren de zorgverleners geen vaste volgorde en wordt iedere ochtend gekeken wie er al wakker is om geholpen te worden. Verder hanteren we een vaste indeling van de dag, we doen de dingen zoveel mogelijk in dezelfde volgorde. We helpen onze bewoners met tijdsoriëntatie “Het is nu half elf, koffietijd” of “We gaan eten, zullen we de tafel gaan dekken?”

Onze zorg is persoonlijk en sluit zo veel mogelijk aan bij wat iedere bewoner gewend is. De dementerende mens is sneller vermoeid en sneller overbelast. Het is allemaal sneller teveel. Daarom sluit onze kleinschaligheid precies aan bij de belevingswereld van onze bewoners. We proberen teveel drukte in huis, harde geluiden en teveel TV te voorkomen en hebben een vast team aan verzorgenden, zodat vreemde gezichten zoveel mogelijk vermeden worden.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Prins Hendriklaan 27
3701 CL Zeist

Neem contact op met Zonneburg Zeist Prins Hendriklaan

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.