Zonneburg Empe

Zorgresidentie Zonneburg
Adres Rijksweg 5
7399 AB Empe
Zorgtype, Dementie, Revalidatie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9
ZorgduurTijdelijke zorg, Vakantieopname, Kortdurend eerstelijns verblijf, Permanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand1.995
Appartement grootte in m2
AanbiederZorgresidentie Zonneburg
Echtparen?Ja
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen10
Zorghotel?Ja
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Schoonhouden appartement, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
OverigHuisdieren in overleg
Keurmerk

Omschrijving van Zonneburg Empe

Het huis in de bocht

Een prachtig monumentaal herenhuis met een omheinde groene achtertuin met aangelegde wandelpaden, gelegen in de groene omgeving van Gelderland, midden op de Veluwe nabij de IJssel.

Wij zijn gericht op de somatische en beginnend dementerende ouderen. Juist deze combinatie maakt onze locatie zo bijzonder. Door structuur te bieden, houvast door “oude” rituelen en gewoonten te handhaven of juist terug te brengen in de dagelijkse gang.

Hierbij kunt u denken aan samen koken. We streven ernaar de bewoners optimaal te betrekken door bijvoorbeeld zelf de aardappelen te schillen, de boontjes te doppen of de snijbonen te bereiden door de ouderwetse molen aan te reiken. Reken erop dat een ieder zich herinnert hoe dit werkt. Juist door deze ogenschijnlijk kleine handelingen onderscheiden wij ons.

Hoe vrolijk wordt je ervan als je als zoon, dochter, familielid of mantelzorger je vader of moeder oprecht gelukkig ziet. Als er oog is voor detail. Waar er echt nog tijd is voor een praatje en gekeken wordt naar het individu. Waar we luisteren naar eigen wensen en behoeften en deze proberen waar te maken. Dit laat zich bijvoorbeeld zien door eigen tijden van opstaan en naar bed gaan te bepalen. We hebben geen toiletrondes, we passen ons aan op vraag en behoefte, op alle vlakken.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Rijksweg 5
7399 AB Empe

Neem contact op met Zonneburg Empe

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

 

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.