De Gouden Leeuw Zorghotel Zelhem

De Gouden Leeuw Groep
Adres Burgemeester Rijpstrastraat 5
7021 CP Zelhem
Zorgtype, Dementie, Revalidatie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9, LG 4
ZorgduurTijdelijke zorg, Crisisopvang, Vakantieopname, Kortdurend eerstelijns verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand3418
Appartement grootte in m2
AanbiederDe Gouden Leeuw Groep
Echtparen?Ja
Huisdieren?
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen25
Zorghotel?Ja
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van De Gouden Leeuw Zorghotel Zelhem

Even op adem komen in een luxe en comfortabele hotelomgeving met professionele zorg

Soms zijn er omstandigheden waardoor u tijdelijk niet meer thuis kunt verblijven. Doordat u herstellende bent van een medische ingreep of omdat u moet revalideren onder professionele begeleiding. Of wellicht omdat u zich thuis onzeker voelt. In onze zorghotels kunt u in alle rust en met optimale zorg herstellen. Ook kunt u hier terecht voor vakantie met zorg.

Professionele zorg en luxe comfortabele omgeving van een hotel zijn kenmerkend voor de zorghotels van De Gouden Leeuw Groep Wij bieden tevens de mogelijkheid om familie of mantelzorgers tijdelijk te ontlasten. Het verblijf biedt professionele zorg en ondersteuning door verpleegkundigen en verzorgenden, zeven dagen per week, 24 uur per dag. Een veilig gevoel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor overbrugging naar een permanent verblijf.

Het dorp Zelhem (ca. 9.000 inwoners), gesticht in 801, noemt zich 'het groene hart van de Achterhoek'. Rond de oude kern hebben zich moderne uitbreidingen voltrokken, doch de inwoners hebben hun oude tradities in ere weten te houden. 's Avonds om 21 uur luidt nog altijd de papklok. De omgeving is afwisselend, waarbij landgoed het Zand bijzondere aandacht verdient. Het langeafstandswandelpad het Pieterpad loopt door het dorp. De voormalige gemeente Zelhem heeft een oppervlakte van 7.590 ha en de 10.950 inwoners wonen verdeeld over de drie woonkernen Zelhem, Halle en Velswijk, een aantal buurtschappen en een prachtig natuurrijk, uitgestrekt buitengebied. In de gemeente leeft de folklore nog volop. Ook oude gebruiken trekken veel publiek, zoals bijv. de Broodlevering bij de Muldersfluite.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Burgemeester Rijpstrastraat 5
7021 CP Zelhem

Neem contact op met De Gouden Leeuw Zorghotel Zelhem

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.