De Leyhoeve Groningen

Woonlandschap De Leyhoeve
Adres Helperpark 258-L
9723 ZA Groningen
ZorgtypeDementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6
ZorgduurTijdelijke zorg, Vakantieopname, Kortdurend eerstelijns verblijf, Permanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand1.250
Appartement grootte in m230-70
AanbiederWoonlandschap De Leyhoeve
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen74
Zorghotel?Ja
Zorgvakantie?Ja
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
OverigHuisarts, apotheek, thuiszorg, kapper, schoonheidssalon, fysiotherapie (met fitness), brasserie, pizzeria, zwembad en heel veel verschillende activiteitenclubs.
Keurmerk

Omschrijving van De Leyhoeve Groningen

Zorgsuites
De Leyhoeve biedt in totaal 74 zorgsuites voor mensen met een vorm van dementie of lichamelijke zorgvraag. De zorgsuites zijn gelegen rondom 8 gezamenlijke huiskamers waar dagelijks 16 uur per dag een huismoeder of -vader aanwezig is. Om de bewoners begeleiding en gezelschap te bieden, een oogje in het zeil te houden, spelletjes te spelen en een verse maaltijd te bereiden en serveren. Elke huiskamer is sfeervol ingericht en heeft een eigen unieke uitstraling.

Wonen in De Leyhoeve is kleinschalig.
Bewoners houden eigen regie en bepalen zelf het dagritme. 24/7 staat er, naast het team van huiskamervaders en -moeders, een zeer deskundig zorgteam paraat voor de zorg die wij op maat leveren. Dit alles in samenwerking met de huisartsenpraktijk die in De Leyhoeve gevestigd is.

Alle zorgsuites zijn rolstoeltoegankelijk en standaard voorzien van een pantry en badkamer met toilet. Elke zorgsuite is voorzien van alarmering.

Zelfstandig wonen
Naast wonen in een zorgsuite met indicatie kun je bij De Leyhoeve ook zelfstandig wonen met daarbij de mogelijkheid voor thuiszorg (inpandig aanwezig). Hiervoor is geen indicatie nodig. Op De Leyhoeve bevinden zich 208 appartementen voor zelfstandig wonen, die variëren in grootte van 67 - 200 m2. De kale huurprijs van deze zelfstandige appartementen begint bij €986.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Helperpark 258-L
9723 ZA Groningen

Neem contact op met De Leyhoeve Groningen

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.