Villa Walgaerde

Domus Valuas
Adres Sweelincklaan 16
1217CL Hilversum
ZorgtypeDementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand3.500
Appartement grootte in m230-50 m2
AanbiederDomus Valuas
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen15
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Schoonhouden appartement, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
KeurmerkGouden Prezo

Omschrijving van Villa Walgaerde

Midden in een groene villawijk in Hilversum ligt woonzorglocatie Villa Walgaerde. Deze fraaie villa in Engelse landhuisstijl biedt 15 appartementen aan ouderen die op kleinschalige, veilige en vertrouwde wijze willen wonen met de garantie van 24-uurs zorg.

Villa Walgaerde ligt in de wijk Trompenberg. De villa is een gemeentelijk monument en is in 2009 compleet gerenoveerd met behoud van de authentieke details. De villa is omringd met groen en grenst aan het Gooisch Natuurreservaat. Ook het gezellige centrum van Hilversum ligt op enkele minuten rijden. Villa Walgaerde is eenvoudig te bereiken met de auto en vrij parkeren voor de deur is mogelijk.

Op de begane grond van het verzorgingshuis bevinden zich drie sfeervolle huiskamers, met een openhaard, openslaande deuren en een fraai balkenplafond. De aangrenzende leefkeuken biedt uitzicht op de 2000 m2 grote tuin. Het huis is qua duurzaamheid en energiezuinigheid volledig aangepast aan de eisen van de moderne tijd. Villa Walgaerde beschikt over 15 appartementen variërend van 30 tot 50 m2. Alle appartementen hebben een woon- slaapkamer en een privé badkamer met douche en toilet. Sommige appartementen hebben originele details als inbouwkasten, glas-in-lood of een eigen buiten. Het luxe verzorgingshuis heeft verdiepingen die met een lift te bereiken zijn. Het pand is volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Sweelincklaan 16
1217CL Hilversum

Neem contact op met Villa Walgaerde

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.