Villa Vrijland

Villa Vrijland
Adres Deldensestraat 8
7471 KW Goor
ZorgtypeDementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 10, LG 4, LG 5, LG 6
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m233-48 m2
AanbiederVilla Vrijland
Echtparen?Ja
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen13
Zorghotel?Ja
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Schoonhouden appartement, Vervoer op afroep, Boodschappenservice, Eten & drinken bezoek, Huishoudelijke hulp, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Villa Vrijland

Villa Vrijland biedt exclusieve ouderenzorg in de Hof van Twente. Het ‘exclusieve’ kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, respect voor de eigen levensstijl van de bewoners, waarbij zij zelf de regie houden over hun levensinvulling. Al sinds 1966 staat Vrijland bekend als een kleinschalige, veilige en prettige woonomgeving voor ouderen, waar zorg en verzorging als liefdevol, nabij en betrokken ervaren wordt. De bewonersgroep bestaat uit mensen met een zorgvraag vanaf ZZP4.

Vrijland biedt een uniek particulier zorgconcept, bereikbaar voor een brede groep ouderen in een luxe jaren ’30 villa. De villa bestaat uit 13 ruime appartementen met luxe eigen sanitair en een ruim eigen balkon of terras. De appartementen in Villa Vrijland verschillen van afmeting en ligging. De meeste appartementen zijn geschikt voor bewoning door twee personen. Negen appartementen zijn gesitueerd op de begane grond. Een deel in de authentieke villa en een deel in de moderne aanbouw.

Vier appartementen liggen op de eerste verdieping van de villa en bieden een mooi uitzicht. Deze appartementen hebben een groot eigen balkon/ dakterras. In tegenstelling tot de meeste andere particuliere zorgvilla’s beschikt elk appartement in Villa Vrijland over modern eigen sanitair. Verder zijn de appartementen voorzien van een kleine pantry, Wifi, technische alarmering met bijbehorende diensten ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Deldensestraat 8
7471 KW Goor

Neem contact op met Villa Vrijland

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.