Villa Molenenk

Domus Magnus
Adres Laan van Borgele 7
7414GS Deventer
ZorgtypeDementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6
ZorgduurTijdelijke zorg, Vakantieopname, Kortdurend eerstelijns verblijf, Permanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand3.250
Appartement grootte in m230-65 m2
AanbiederDomus Magnus
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen32
Zorghotel?Ja
Zorgvakantie?Ja
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Schoonhouden appartement, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
KeurmerkGouden Prezo
Overig

Omschrijving van Villa Molenenk

Op een lommerrijke plek in Deventer staat sinds september 2017 een luxe woonzorglocatie voor ouderen die willen wonen met zorg. Het pand is in klassieke stijl gebouwd en staat op de plek van de oude Villa Molenenk. Middenin het groen en vlakbij het historische centrum.

Villa Molenenk ligt op een eigen landgoed van 1,5 hectare en grenst aan het monumentale stadspark Het Nieuwe Plantsoen. Het historische centrum van Deventer ligt op een paar minuten rijden. Ook de schilderachtige plaatsen rond de IJssel, zoals Wijhe, Olst en Zutphen, zijn vanuit de nieuw gebouwde zorgvilla eenvoudig te bereiken.

Het pand staat op een glooiing en heeft een klassieke uitstraling met aan de voorkant een grote, karakteristieke eik. Binnen heerst een gevoel van ruimte, warmte en huiselijkheid. Bij binnenkomst in de centrale hal is de openhaard in de huiskamer direct goed te zien. Moderne meubels geven een gezellige en frisse uitstraling. Verder beschikt de locatie over een open keuken en een ruim restaurant. In de tweede huiskamer kan men in alle rust genieten van een kop koffie of thee. Daarnaast is er een bibliotheek. Vanuit alle gezamenlijke ruimtes is er uitzicht op de prachtige tuin en toegang tot verschillende terrassen en buitenzitjes.

De ruime zorgappartementen in Villa Molenenk hebben een oppervlakte tussen de 30 en 62 m2. Ieder appartement geeft een uniek uitzicht op het omliggende landgoed. Een aantal appartementen beschikt over een Frans balkon, dakterras of directe toegang tot de tuin. Alle zorgappartementen hebben een ruime woonkamer met slaapgelegenheid, evenals een eigen luxe badkamer met douche en toilet. In het souterrain zijn een beauty- en kapsalon, hometrainer en infraroodcabine aanwezig. Het pand is uiteraard volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen. De appartementen zijn daarbij allen voorzien van een persoonlijke alarminstallatie waarmee bewoners 24 uur per dag hulp kunnen inroepen.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Laan van Borgele 7
7414GS Deventer

Neem contact op met Villa Molenenk

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.