Villa Horst en Berg

Stepping stones
Adres Jachthuislaan 55
3762 LB Soest
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6, VV 7, VV 8
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand2.200
Appartement grootte in m235-55 m2
AanbiederStepping stones
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen36
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Schoonhouden appartement, Vervoer op afroep, Boodschappenservice, Eten & drinken bezoek, Huishoudelijke hulp, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
OverigHuisdieren in overleg
Keurmerk

Omschrijving van Villa Horst en Berg

Aan de rand van de Heuvelrug, nabij het bosrijke Lage Vuursche en Paleis Soestdijk, staat Villa Horst en Berg op het enorme landgoed Eickenhorst. Deze bijzondere locatie bestaat uit drie gebouwen: het voormalig landhuis, nieuwbouw en het koetshuis. Samen goed voor 36 appartementen die variƫren van circa 35 m2 tot 55 m2, allemaal met eigen badkamer. In het koetshuis zijn twee appartementen gerealiseerd voor echtparen die zelfstandig willen wonen, maar wel gebruik willen maken van de faciliteiten in de andere gebouwen. Deze hebben ook een keuken. We eten het liefst gezamenlijk in de sfeervolle woonkeuken van het voormalig landhuis, of in het ruime restaurant in de nieuwbouw. In de gezamenlijke huiskamers is een fijne balans tussen rust en prikkels. Privacy vinden bewoners in hun eigen appartement. Op het landgoed, van maar liefst 1,5 hectare, is het genieten van een prachtige groene omgeving met ruime mogelijkheid om te wandelen over mooi aangelegde paden en langs de grote vijver met fontein.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Jachthuislaan 55
3762 LB Soest

Neem contact op met Villa Horst en Berg

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

 

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.