Villa de Bouwkamp

Villa de Bouwkamp
Adres Boslaan 14
7231 DH Warnsveld
Zorgtype, Dementie, Revalidatie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9, LG 4
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m235-55 m2
AanbiederVilla de Bouwkamp
Echtparen?Ja
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen7
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Villa de Bouwkamp

Villa "De Bouwkamp" is een zeer kleinschalige, particuliere Woon- en Zorgvoorziening op een unieke, idyllische locatie in Warnsveld

Het landhuis “De Bouwkamp” dateert uit 1917, staat in een bosrijke omgeving en is gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. Kenmerkend zijn de verticaal uitstekende stenen en de forse, gebogen rieten kap. Het pand is omringd door een schitterend aangelegde besloten tuin met terras op het zuiden.

Wonen op Villa De Bouwkamp betekent dat onze cliënten beschikken over 24 uurs zorg en begeleiding. De zorg wordt geregeld in een aantal aspecten in samenspraak met de cliënt en wordt vastgelegd in een zorgleefplan. De cliënt kan hierbij zelf aangeven welke zorg en in welke hoeveelheid hij deze wil afnemen.

Villa De Bouwkamp biedt plaats aan maximaal 10 cliënten en is onderverdeeld in 7 appartementen, waarvan meerdere geschikt voor bewoning met partner. Het woonoppervlak van de appartementen varieert in zowel grootte (van ca. 35 m² tot 55 m²) als indeling. De appartementen op de parterre beschikken over een terras, de appartementen op de eerste verdieping zijn voorzien van een balkon. Alle appartementen zijn voorzien van een woonkamer met aparte slaapkamer en badkamer. Tevens beschikken de appartementen over aansluitingen voor TV en telefoon, internet, een brandalarm en een alarmeringssysteem.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Boslaan 14
7231 DH Warnsveld

Neem contact op met Villa de Bouwkamp

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.