Villa Casimir

Stepping Stones
Adres Venloseweg 1
6041 BS Roermond
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6, VV 7, VV 8
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand1.932
Appartement grootte in m220-35 m2
AanbiederStepping Stones
Echtparen?Nee
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen18
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
OverigHuisdieren in overleg
Keurmerk

Omschrijving van Villa Casimir

Wie door het centrum van Roermond rijdt, kan onmogelijk om Villa Casimir heen. Een prachtige zorgvilla in een rijksmonumentaal pand. Tijdens de verbouwing zijn unieke karakteristieke elementen bewaard gebleven zoals hoge ramen, houten balken, openslaande deuren en glas-in-lood ramen.

De villa heeft 18 appartementen en fijne gezamenlijke ruimtes. De appartementen zijn tussen de 20m2 en 35m2 groot en beschikken allemaal over een eigen badkamer. In de gezamenlijke ruimtes heerst een huiselijke sfeer en ook staat de Limburgse gezelligheid hoog in het vaandel. Er wordt regelmatig Limburgse Vlaai gegeten en bewoners die dialect spreken kunnen dit blijven doen. In de villa werkt een vaste club medewerkers waardoor bewoners altijd een vertrouwt gezicht zien. Als u binnenkomt voelt u gelijk de warme, huiselijke sfeer.

De villa is sfeervol ingericht en beschikt over diverse gezellige hoekjes. Vanuit de huiskamer kijkt u over de aangrenzende weg waardoor er altijd iets te zien is. Dit zorgt voor levendigheid, terwijl het binnen rustig is. u hoort de weg nagenoeg niet. Het is een typische stadsvilla, compact, maar van alle gemakken voorzien én vlakbij het centrum van Roermond. Bij Villa Casimir is het eigentijds wonen met een historische twist.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Venloseweg 1
6041 BS Roermond

Neem contact op met Villa Casimir

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.