Vestra Zorgresidentie

Vestra Zorg
Adres Hagepoortplein 5
7201 LN Zutphen
ZorgtypeDementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9
ZorgduurTijdelijke zorg, Permanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m2
AanbiederVestra Zorg
Echtparen?
Huisdieren?
24 uurs zorg?
Aantal appartementen21
Zorghotel?
Zorgvakantie?
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Schoonhouden appartement, Vervoer op afroep, Boodschappenservice, Eten & drinken bezoek, Huishoudelijke hulp, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Vestra Zorgresidentie

Vestra Zorgresidentie is een nieuwe zorgaanbieder in de regio Zutphen en omgeving. Vestra staat letterlijk voor ‘uw’. Je kunt dit lezen als: uw wonen, uw welzijn, uw zorg. Wij realiseren 21 comfortabele zorgappartementen met eigen sanitair en kitchenette voor mensen met dementie en 1 eerstelijnverblijfkamer (ELV). Het is een omgeving die vernieuwend is. Het zit hem in de kleine dingen, zoals oprechte aandacht en persoonlijke zorg. Het levensritme van onze bewoners wordt zo goed mogelijk gevolgd. Elke dag is weer anders. We kijken voortdurend naar de zorgvraag. Wat is hiervoor nodig en hoe gaan we dat met elkaar zo goed mogelijk doen? Vestra Zorg staat voor zorg die aansluit bij de wensen en mogelijkheden van de individuele bewoner. De residentie is een herkenbare, huiselijke en veilige omgeving waar zoveel als mogelijk het eigen vertrouwde leven kan worden voortgezet. Dankzij een kleinschalige woonomgeving en werkwijze, met een vast multidisciplinair team van medewerkers met expertise in de ouderenzorg voor mensen met geheugenproblemen. Liefdevolle en warme zorg van een hoge kwaliteit die met plezier geleverd wordt door gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Hagepoortplein 5
7201 LN Zutphen

Neem contact op met Vestra Zorgresidentie

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.