Verburgt-Molhuysen Staete

Verburgt-Molhuysen Stichting
Adres Utrechtseweg 33
6862 AB Oosterbeek
ZorgtypeDementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9, VV 10
ZorgduurTijdelijke zorg, Vakantieopname, Permanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand1.900
Appartement grootte in m230-40 m2
AanbiederVerburgt-Molhuysen Stichting
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen35
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Ja
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Schoonhouden appartement, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Verburgt-Molhuysen Staete

Zelfstandig wonen
Iedereen woont in een eigen appartement, ingericht met eigen meubels en dierbare zaken. De 23 appartementen in Villa Verburgt, Mariënoord en het Staete-gebouw bestaan uit een woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en berging. Ze verschillen onderling in grootte, ligging en uitzicht. Alle appartementen hebben een terras of balkon, er is een persoonlijk alarmeringssysteem en een video-intercom. In de grote parktuin met verschillende terrassen kun je heerlijk buiten zitten of wandelen. Onze Staetezaal, met een kleine bibliotheek, geeft ruimte voor gezamenlijke activiteiten en maaltijden.

Beschermd wonen
Villa Molhuysen is een kleinschalige, beschermde woonomgeving voor mensen met een zwaardere zorgvraag. Er zijn twaalf appartementen met een zit-slaapkamer en een eigen badkamer. De oppervlakte varieert van 30 m² tot 40 m². Op de bovenverdieping bevinden zich drie grotere appartementen met een aparte slaapkamer.

Deze beschermde woonvorm heeft twee huiskamers, waarvan één met eetkeuken. Vanuit de andere woonkamer bereikt u een besloten deel van de tuin. Voor de veiligheid van bewoners wordt beperkt gebruik gemaakt van domotica zoals bewegingsmelders en persoonlijke alarmeringssystemen. Villa Molhuysen is echter geen gesloten afdeling. Dat betekent dat (voor)deuren niet zijn afgesloten en bewoners zich vrij naar buiten kunnen begeven. De zorgvraag van bewoners is hier op afgestemd.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Utrechtseweg 33
6862 AB Oosterbeek

Neem contact op met Verburgt-Molhuysen Staete

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.