Tomar Wonen

TomarWonen
Adres Franciscuslaan 32
4731 TZ Oudenbosch
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m240-60 m2
AanbiederTomarWonen
Echtparen?Ja
Huisdieren?
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen15
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Schoonhouden appartement, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Tomar Wonen

Tomar biedt zorg aan ouderen met een indicatie vanaf ZZP 4 of hoger. Dit betekent dat een bewoner een beschermde woonomgeving nodig heeft met intensieve begeleiding.

Wonen bij Tomar betekent wonen in een beschermde woonomgeving, met de privacy en comfort van een eigen appartement. Met aandacht en welzijn naar uw behoefte en de gezelligheid van thuis. Dat is meer dan wonen!

Heeft uw geliefde of naaste moeite om ritme in de dagelijkse bezigheden te behouden en kunnen veranderingen, van bijvoorbeeld omgeving, sneller voor ongemak zorgen?

Zij zijn gebaad bij ruimte, zorg en comfort zodat zij zich zo veel mogelijk thuis kunnen voelen. Zo kan men naar eigen wens het comfortabele appartement inrichten, en zijn er naast de privacy van de eigen woonruimte ook verschillende gemeenschappelijke ruimtes zoals huiskamers, woonkeukens en een mooie binnentuin.

Ons deskundig personeel staat 24 uur klaar voor het geven van de benodigde ondersteuning. Bewoners, maar ook familie en mantelzorgers staan in nauw contact met hen. Gezamenlijk creëren wij een geborgen en prettige omgeving.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Franciscuslaan 32
4731 TZ Oudenbosch

Neem contact op met Tomar Wonen

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

 

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.