September Arnhem

Wonen bij September
Adres da Costastraat 5
6824 NT Arnhem
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 4, VV 5
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand1.925
Appartement grootte in m230-70 m2
AanbiederWonen bij September
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen23
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Inboedelverzekering, Schoonhouden appartement, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van September Arnhem

September Arnhem is gehuisvest in een voormalige kerk waar nog veel authentieke details bewaard zijn gebleven. Middenin een levendige wijk, prachtig gelegen op de Paasberg met alle voorzieningen vlakbij. Op steenworp afstand ligt het landgoed Bronbeek en ook Burgers Zoo en het Openluchtmuseum zijn binnen een kwartier te bereiken. Wij bieden partners de mogelijkheid om mee te verhuizen naar September Arnhem. In dit woonhuis staan liefde, aandacht en betrokkenheid centraal.

September Arnhem heeft gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes krijgt iedere bewoner een fijn appartement tussen de 30 en 70 m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

da Costastraat 5
6824 NT Arnhem

Neem contact op met September Arnhem

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.