Residentie Haarlem

Rosorum
Adres Maerten van Heemskerckstraat 2b
2023 ZJ Haarlem
ZorgtypeDementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
Zorgprofiel
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand3.375
Appartement grootte in m260-130 m2
AanbiederRosorum
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen34
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Schoonhouden appartement, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
OverigHuisdieren in overleg
Keurmerk

Omschrijving van Residentie Haarlem

Op steenworp afstand van het gezellige stadscentrum ligt Residentie Haarlem. Het voormalige hoofdgebouw van Deo Ziekenhuis werd eind negentiende eeuw gebouwd en is volledig in oude glorie hersteld. Aan weerszijden van de voormalige kapel, die omgetoverd is tot een sfeervol restaurant voor de bewoners, zijn terrassen aangelegd met prachtig uitzicht op de stadstuinen die het karakteristieke gebouw omringen. Er zijn 34 aantrekkelijke appartementen die in grootte variƫren van 60 tot 130 m2. Het merendeel is voorzien van een eigen buitenruimte.

Excellente service en persoonlijke aandacht
Wij zijn er speciaal voor senioren die waarde hechten aan absolute topkwaliteit op het gebied van leven, services en zorg. We geloven in een kleinschalige aanpak, zodat onze service en zorg zoveel mogelijk aansluiten bij de levensstandaard die onze bewoners gewend zijn. Een deskundig en servicegericht team staat klaar om hen van alle gewenste zorg te voorzien. Van heerlijk vers eten, bereid in eigen keuken, verse bloemen in het appartement of woonstudio. Of een lekker kopje koffie op het terras tot volop interessante activiteiten. Onze medewerkers nemen alle tijd en krijgen de ruimte om maatwerk te leveren. We proberen alle wensen van onze bewoners mogelijk te maken. Vertrouwde gezichten zorgen voor de persoonlijke aandacht die zij verdienen.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Residentie Haarlem

no prescription pharmacy online pharmacies - Clarinex https://pharmfastd.com/ Fildena canada drug pharmacy Artane canadian pharmacy review
0
Communicatie met medewerkers
Zorg
Welzijn / activiteiten
Accommodatie
Afspraken
Veiligheid

Reactie van Residentie Haarlem

Residentie Haarlem heeft niet gereageerd op deze ervaring

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Maerten van Heemskerckstraat 2b
2023 ZJ Haarlem

Neem contact op met Residentie Haarlem

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.