Residence De Negen Linden

Golden years
Adres Nieuw-Loosdrechtsedijk 8
1231KX Loosdrecht
ZorgtypeSomatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6, VV 7, VV 8
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand4500
Appartement grootte in m230, 50
AanbiederGolden years
Echtparen?Ja
Huisdieren?
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen11
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Residence De Negen Linden

De Negen Linden is het jongste monumentale landgoed van Nederland in een wondermooie en waterrijke omgeving, op korte afstand van Amsterdam, Utrecht en dicht bij de dorpskern van Loosdrecht met alle voorzieningen. Historische grandeur gaat hier hand in hand met alle denkbare luxe en dat in een nieuw gebouw (Oorsprong 2012).

Golden Years biedt een exclusieve woonplek voor ouderen, ook echtparen, waarvan beiden of ook één van beide partners moeilijk of niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Ook de partner die weinig of geen zorg behoeft kan bij Golden Years een comfortabel leven blijven leiden.

Specialistische zorg voor alle ouderdomsziekten is onderdeel van het woonconcept. De nadruk binnen De Negen Linden ligt op “somatiek”. Welzijn en geluk in een “moeilijkere” fase van het leven vormen de basis van het wonen in De Negen Linden. Maar dan wel in een omgeving en accommodatie die haar gelijke niet kent in Nederland!

Uw geluk is persoonlijk en ons concept is het instrument om dit te stimuleren. Bij ons behoudt u de regie over uw eigen leven, in een warme omgeving. Voor uw familie, vrienden en ook uw kleinkinderen is het een feest om er te zijn. U kunt gezellig wat met ze eten in het huisrestaurant, wandelen in uw eigen park of naar het winkelcentrum om de hoek. Last but not least; alles ondersteund door onze ‘Ja cultuur’ en hotelmatige services.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Nieuw-Loosdrechtsedijk 8
1231KX Loosdrecht

Neem contact op met Residence De Negen Linden

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.