Residence Eikenrode

Golden Years
Adres Nieuw-Loosdrechtsedijk 21
1231 KL Loosdrecht
Zorgtype, Dementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9, VV 10
ZorgduurTijdelijke zorg, Crisisopvang, Vakantieopname, Kortdurend eerstelijns verblijf, Permanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand3.385
Appartement grootte in m221-46 m2
AanbiederGolden Years
Echtparen?Nee
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen18
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Vervoer op afroep, Eten & drinken bezoek, Huishoudelijke hulp, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Residence Eikenrode

Achttien splinternieuwe appartementen in een prachtig monumentaal landhuis op een bijzondere plek. Dankzij de warme sfeer en het unieke geluksconcept is vergelijken moeilijk. Aan alle behoeften van de bewoners is gedacht. Het appartement kan geheel naar eigen smaak worden ingericht. De bewoners maken gebruik van de lounge en het huisrestaurant. Een grote lift maakt alles makkelijk bereikbaar.

Golden Years Eikenrode biedt 24 uur per dag exclusieve zorg op maat, persoonlijk en veelal door de eigen staf. Dus niet steeds weer een ander gezicht. In overleg met u maken we een zorgplan. Het 'exclusieve' kenmerkt zich door de persoonlijke aandacht en verzorging in combinatie met een speciaal afgestemde keuken en activiteiten. Wij verzorgen verder alles voor U. Specialisten zorgen er voor dat onze zorg aangepast blijft aan de laatste ontwikkelingen.

Uw geluk is persoonlijk en ons concept is het instrument om dit te stimuleren. Bij ons behoudt u de regie over uw eigen leven, in een warme omgeving. Voor uw familie, vrienden en ook uw kleinkinderen is het een feest om er te zijn. U kunt gezellig wat met ze eten in het huisrestaurant, wandelen in uw eigen park of naar het winkelcentrum om de hoek. Last but not least; alles ondersteund door onze 'Ja cultuur' en hotelmatige services.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Nieuw-Loosdrechtsedijk 21
1231 KL Loosdrecht

Neem contact op met Residence Eikenrode

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

 

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.