Nieuw Rollecate

Nieuw Rollecate
Adres E. Tesschenmacherstraat 9
7415 CR Deventer
Zorgtype, Dementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
Zorgprofiel
ZorgduurTijdelijke zorg, Vakantieopname, Permanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand2.900
Appartement grootte in m235-65 m2
AanbiederNieuw Rollecate
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen24
Zorghotel?Ja
Zorgvakantie?Ja
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Schoonhouden appartement, Eten & drinken bezoek, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
OverigHuisdieren in overleg
Keurmerk

Omschrijving van Nieuw Rollecate

Zo lang mogelijk op een vertrouwde wijze uw eigen leven blijven leven, met het wooncomfort en in de stijl die u gewend bent. Zorgbutlers, een eigen restaurant en een historisch pand. Nieuw Rollecate heeft het allemaal. Met zorgondersteuning op maat en met de tijd en de ruimte voor echte persoonlijke aandacht.

Het zorglandschap in Nederland verandert. De dienstverlening en kwaliteit staan ter discussie. Nieuw Rollecate biedt een vernieuwend zorgconcept dat de verbinding maakt tussen kwaliteit van leven aan de ene kant en de zorgbehoefte aan de andere kant. Centraal staan uw zorgbehoefte en -wensen.

Zorg en/of wonen bij Nieuw Rollecate is wonen als thuis, maar dan met de zekerheid van persoonlijke zorg, aandacht en service. Het hele jaar door, zeven dagen in de week en 24 uur per dag! Nieuw Rollecate in Deventer is een kleinschalige woon- en zorgvoorziening, waar gasten worden verzorgd, maar toch ‘thuis’ zijn. Onze dienstverlening bestaat uit Wonen, Service en Zorg. Bij ons kan iedereen met een tijdelijke of permanente zorgbehoefte, en in elke levensfase, terecht.

U kiest voor totale ontzorging bij Nieuw Rollecate. Zo huurt u niet alleen een appartement, maar kunt u ook genieten van gevarieerde maaltijden, bereidt onder leiding van onze chef-kok. Onze Zorgbutlers bieden u geborgenheid en u voelt de warmte van een karakteristiek pand met een prachtige tuin. Kortom, totale ontzorging in een onderscheidend concept!

We heten u van harte welkom voor permanente of tijdelijke zorg!

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

E. Tesschenmacherstraat 9
7415 CR Deventer

Neem contact op met Nieuw Rollecate

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

 

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.