Martha Flora Hilversum

Martha Flora
Adres Melkpad 26
1217 KD Hilversum
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m240-65 m2
AanbiederMartha Flora
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen30
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
OverigHuisdieren in overleg
Keurmerk

Omschrijving van Martha Flora Hilversum

Martha Flora Hilversum is allesbehalve een gewoon particulier verpleeghuis in Hilversum. Wij bieden de allerbeste, gespecialiseerde dementiezorg wanneer u niet meer thuis kunt wonen. Bij ons vindt u volop leefruimte. U bewoont een eigen, comfortabele studio. En daarbuiten beweegt u zich in een beschermde gezamenlijke leefomgeving: de Meander.

Martha Flora Hilversum is gevestigd in een modern appartementencomplex in hartje Hilversum, vlakbij het station. Ons complex is bovendien voorzien van een grote en beschutte tuin.

U bewoont uw eigen comfortabele studio of een appartement, waar u zich terug kunt trekken trekken als u daar behoefte aan heeft – alleen of met uw geliefde of familieleden. Het moderne complex van Martha Flora Hilversum telt 3 bouwlagen met in totaal 28 zorgstudio’s, 2 royale appartementen en 2 Meanders (de gemeenschappelijke ruimten). Alle studio’s beschikken over een eigen badkamer en pantry. Ze zijn ruim van opzet (gemiddeld 45m²) en bieden volop mogelijkheden om een eigen vertrouwde woonomgeving te creëren. Zo wordt uw studio of appartement bij Martha Flora een echt thuis.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Melkpad 26
1217 KD Hilversum

Neem contact op met Martha Flora Hilversum

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

 

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.