Kloek Andelst

Artemis Woonzorggroep
Adres Europaplein 1
6673 BT Andelst
ZorgtypeDementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6
ZorgduurTijdelijke zorg, Vakantieopname, Permanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand1.298
Appartement grootte in m217-41 m2
AanbiederArtemis Woonzorggroep
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen25
Zorghotel?Ja
Zorgvakantie?Ja
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Schoonhouden appartement, Eten & drinken bezoek, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
OverigHuisdieren in overleg
Keurmerk

Omschrijving van Kloek Andelst

Kloek Andelst is gelegen in een groene omgeving met veel buurtschappen. Dit voormalige gemeentehuis kenmerkt zich door een ruime en lichte, hedendaagse uitstraling. Er zijn volop mogelijkheden om de rust en de natuur op te zoeken. In 2018 is locatie Andelst, in de Betuwe, geheel gerenoveerd tot een locatie van twee etages met totaal 26 kamers voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen of willen wonen. Bijvoorbeeld door geheugenproblemen, zoals dementie. De kamers hebben een oppervlakte van 17-41 m2 en bieden een modern wooncomfort. Ze zijn standaard voorzien van stoffering, televisieaansluiting en wifi. Vrijwel alle kamers hebben een eigen badkamer. Ze kunnen naar smaak met eigen meubels en spulletjes worden ingericht. Dit draagt enorm bij aan het thuisgevoel van de bewoner. Slechts 15 autominuten vanaf Nijmegen, Arnhem of Tiel. Daarnaast kent elke etage zijn eigen gemeenschappelijke ruimten, zoals een woonkamer en een activiteitenruimte. Locatie Andelst heeft een open karakter met tuinen, zodat bewoners bij mooi weer buiten op het terras kunnen zitten. De locatie is volledig rolstoeltoegankelijk. Tot ongeveer 1840 stond aan de overkant het kasteel Andelst waarvan nu nog twee stenen hekpijlers bewaard zijn gebleven. Er zijn volop mogelijkheden om in de omgeving de rust en de natuur op te zoeken.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Europaplein 1
6673 BT Andelst

Neem contact op met Kloek Andelst

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.