Landgoed 't Hart Zorg

Adres Hartweg 25
1731LT Winkel
Zorgtype, Dementie
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7, VV 8
ZorgduurTijdelijke zorg, Permanent verblijf
Beschikbaarheid
Vanaf prijs per maand2200
Appartement grootte in m2
Aanbieder
Echtparen?Ja
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen12
Zorghotel?
Zorgvakantie?
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Schoonhouden appartement, Boodschappenservice, Eten & drinken bezoek, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
OverigNee
Keurmerk

Omschrijving van Landgoed 't Hart Zorg

Landgoed ’t Hart is een kleinschalig wonen voor (kwetsbare) ouderen met een vorm van dementie. Gevestigd in Winkel, Noord-Holland. Ons huis is een oude stolp boerderij welke wij helemaal verbouwd hebben om voldoende ruimte te creëren voor onze bewoners. Sinds 1 november 2021 hebben wij officieel onze deuren geopend en hebben wij plaats voor 15 bewoners. Ons huis is speciaal voor ouderen met geheugenproblemen die in het dagelijkse leven zorg, structuur en begeleiding nodig hebben. Wij bieden 24-uurs zorg aan mensen met o.a. de ziekte van Alzheimer, vasculaire dementie, Lewy Body dementie, Parkinson dementie of een van de andere vormen van dementie. Er wordt een herkenbare omgeving gecreëerd, zodat de bewoners zich snel thuis voelen. Iedere bewoner of echtpaar heeft een eigen kamer om zich rustig terug te kunnen trekken. Het creëren van een ‘thuis’ staat voorop. Tevens beschikt ons landgoed over ruim 2 hectare, parkachtige tuin met volop ruimte voor activiteiten of wanneer nodig de mogelijke rust op één van onze terrasjes. Onze Visie Onze visie is om zorg te bieden voor zorgbehoevenden met dementie en deze mensen een “gelukkige” tijd te geven in de laatste jaren van hun leven. Wij vinden dat onze bewoners zoveel mogelijk hun eigen regie in handen moeten kunnen houden. Het zelf kunnen bepalen van simpele dagelijkse keuzes; welke kleding trek ik aan, hoe laat ga ik naar bed , hoe laat sta ik op en aan welke activiteit wil ik die dag wel of juist niet meedoen, geeft de mensen het gevoel dat hun mening ertoe doet. Wonen in huiselijke sfeer met persoonlijke aandacht en tijd voor gepaste activiteiten. Het bieden van een luisterend oor en één op één aandacht dat is ook waar wij voor staan. Er wordt een herkenbare omgeving gecreëerd, zodat de bewoners zich snel thuis voelen. Iedere bewoner of echtpaar heeft een eigen slaapkamer om zich rustig terug te kunnen trekken. Landgoed ’t Hart onderscheidt zich van andere organisaties in de ouderenzorg door het leveren van hoogstaande kwaliteit op het gebied van wonen, service en zorg. In een kleine woonvorm kan de zorg op de bewoner worden afgestemd. Wij willen er juist voor zorgen dat iedereen zichzelf kan zijn. Wil de bewoner lekker uitslapen, dan komen we later even terug. Elke dag worden er verse maaltijden gekookt, samen met de bewoners zullen wij de menu’s samenstellen en bereid worden, wanneer zij willen helpen. Door de grote omvang van de tuin, kunnen mensen zich ‘’vrij’’ bewegen over het landgoed, mee helpen in de tuin of moestuin. Wij bieden onze bewoners een plek waar zij zullen blijven tot het einde van hun leven, palliatieve begeleiding zal voorkomen en zullen dit bij elke bewoner anders beleven, begeleiden en de naaste hierin ondersteunen en een luistert oor bieden. Ons team bestaat uit, verpleegkundige, verzorgende, helpende en woonassistentes, hiermee kunnen wij de juiste zorg, aandacht en activiteiten bieden aan onze bewoners.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Hartweg 25
1731LT Winkel

Neem contact op met Landgoed 't Hart Zorg

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.