Jonkerszorg

Stichting JonkersZorg
Adres Herenweg 105
1718 AD Hoogwoud
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9, VV 10
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m2
AanbiederStichting JonkersZorg
Echtparen?Ja
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen14
Zorghotel?Ja
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Eten & drinken bezoek, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Jonkerszorg

Welkom bij JonkersZorg!

Een ZorgThuis waar bewoners met dementie die dingen doen die ze graag doen, met de begeleiding die gewenst wordt. Kleinschalig en bijzonder. Wonen zoals thuis, compleet met volwaardige persoonsgerichte zorg en begeleiding.

Een fraaie, huiselijke omgeving. Omringd door het karakteristieke West-Friese landschap en een vertrouwd en deskundig zorgteam. En dat op een unieke weidse locatie. Een woonboerderij en authentieke moes en bloemrijke wandeltuin.

Onze twee woongroepen, Booven Paede en De Lange Regel, ademen herkenbaarheid en huiselijkheid. In Boovenpaede wonen acht bewoners en beschikt men over een ruime leefkeuken en woonkamer. De Lange Regel, bewoond door zes personen, heeft een woonkamer met een luxe open keuken en een mooie lichte serre. Alle ruimten hebben een uitnodigend interieur en uitzicht over het eigen levendige erf en het West-Friese landschap. De 14 zit-slaapkamers (10 met eigen badkamer en 2 keer 2 kamers met een gedeelde badkamer) zijn sfeervol en worden ingericht met persoonlijk meubilair, foto’s en eigen bed- en linnengoed. Zodat het thuisgevoel extra wordt vergroot.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Herenweg 105
1718 AD Hoogwoud

Neem contact op met Jonkerszorg

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.