Huis Convivio

Convivio Zorg
Adres Goirkestraat 69
5046 GE Tilburg
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 5
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheid
Vanaf prijs per maand€850
Appartement grootte in m2
AanbiederConvivio Zorg
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen17
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Inboedelverzekering, Schoonhouden appartement, Vervoer op afroep, Huishoudelijke hulp, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
OverigAanvullende dagbesteding, Mantelzorgondersteuning,
Keurmerk

Omschrijving van Huis Convivio

Huis Convivio | Een huis waar je thuiskomt Huis Convivio is een kleinschalige woonlocatie voor ouderen met dementie aan de Goirkestraat in Tilburg. Hier woon je zoals thuis. Ondanks de beperkingen van dementie is het leven hier zo normaal mogelijk. Naast de activiteiten die welzijnsmedewerkers bedenken, is er altijd ruimte voor bezoek en een-op-eenbegeleiding. Het monumentale herenpand uit 1877 ademt geschiedenis en de warme inrichting zorgt voor een vertrouwd, huiselijk gevoel. Er zijn zestien eenpersoons-appartementen en één appartement voor een echtpaar. De gemeenschappelijke ruimtes bevinden zich in het mooiste deel van het huis: de historische voorkant. De grote woonkamer heeft een open haard en de ruime, lichte eetkamer grenst aan de binnentuin. Buiten is er een prachtige belevingsgerichte binnentuin met paden, bloembedden en een fijn zitgedeelte. De grote achtertuin is ook speciaal ingericht voor onze bewoners. Er zijn verschillende hoekjes, pergola’s en er is zelfs een jeu-de-boulesbaan. Dit is dé plek waar de jaarlijkse zomerbarbecue plaatsvindt. De appartementen zitten zowel in het monumentale deel van het pand als in de moderne aanbouw die grenst aan de binnentuin en achtertuin. Iedere bewoner heeft een appartement met privésanitair en een keukenblok. Deze ruimte mag samen met familieleden naar eigen smaak worden ingericht. Graag zelfs! Want spullen van thuis geven een gevoel van veiligheid, herkenning en thuiskomen. De appartementen zijn ook allemaal ruim genoeg om familie en vrienden te ontvangen. Ben je op zoek naar een fijn, warm en vertrouwd nieuw thuis voor jouw dierbare? Wil je een kleinschalige woonvoorziening waar persoonlijk contact en goede zorg voorop staan? Dan is Huis Convivio de juiste plek voor jouw vader, moeder of dierbare te vinden. Convivio Wonen voelt als thuiskomen.

Deze omschrijving aanpassen?

Afbeeldingen

Geen afbeeldingen toegevoegd
Hier afbeeldingen aan toevoegen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Goirkestraat 69
5046 GE Tilburg

Neem contact op met Huis Convivio

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.