Hoeve Marant

Amado Zorg
Adres Zwartemeerweg 25A
8317 PA Kraggenburg
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9, VV 10
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m220-35 m2
AanbiederAmado Zorg
Echtparen?Nee
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen12
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
OverigHuisdieren in overleg
Keurmerk

Omschrijving van Hoeve Marant

Hoeve Marant is gelegen in een landelijke omgeving tussen Kraggenburg en Vollenhove, op de grens van Overijssel en Flevoland. De kleinschalige woonvoorziening bestaat uit 12 appartementen en een ruime binnen- en buitenruimte voor gezamenlijk gebruik. 12 appartementen Op de begane grond bevinden zich 3 appartementen. De overige 9 appartementen bevinden zich op de 1e etage en zijn met de lift makkelijk bereikbaar. De oppervlakte van de appartementen varieert tussen de 20 m2 en 28 m2. Naast een zit- en slaapgedeelte beschikken de appartementen over een eigen douche, toilet en wastafel. De appartementen kunnen worden ingericht met eigen meubels en aankleding, zodat bewoners zich snel thuis zullen voelen. Gezellige woonkamer en tuin Behalve de appartementen beschikt Hoeve Marant over een gezellig ingerichte woonkamer, een luxe professionele keuken en een ruim erf. Hier is voldoende ruimte om op een fijne manier de dag door te brengen, activiteiten te organiseren en bezoek te ontvangen. De kippen, katten en hond die op het erf rondlopen, maken de woonomgeving tot een huiselijke, ontspannen plek. Op de 2e etage is een gezellige ruimte beschikbaar om de verjaardag met familie te kunnen vieren. 1 verzorger per 3 bewoners Om iedereen optimale zorg en aandacht te bieden zijn er gedurende de dag minimaal 3 verzorgers aanwezig. ’s Nachts is er altijd één verzorger wakker en er is een achterwacht die woonachtig is op de locatie.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Zwartemeerweg 25A
8317 PA Kraggenburg

Neem contact op met Hoeve Marant

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.