Het Witte Huis

Artemis Woonzorggroep
Adres Stationsstraat 27
6671 AW Zetten
ZorgtypeDementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6
ZorgduurTijdelijke zorg, Vakantieopname, Permanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand1.298
Appartement grootte in m217-37 m2
AanbiederArtemis Woonzorggroep
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen25
Zorghotel?Ja
Zorgvakantie?Ja
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Schoonhouden appartement, Eten & drinken bezoek, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
OverigHuisdieren in overleg
Keurmerk

Omschrijving van Het Witte Huis

In een prachtig pand in het Betuwse Zetten zijn in 2014 25 kamers voor zelfstandig wonende ouderen met Alzheimer gerealiseerd. Locatie Zetten oftewel Het Witte Huis is gelegen in een groene, lommerrijke omgeving met veel buurtschappen. Er zijn volop mogelijkheden om de rust en de natuur op te zoeken.

Het in 1909 gebouwde pand werd volledig gerestaureerd. De diverse kamers, die variƫren tussen 17 m2 en 37 m2 bieden modern wooncomfort. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimten, zoals een lounge, een restaurant en een activiteitenruimte. In het hele pand is gratis Wifi beschikbaar. De voorziening heeft een open karakter met perktuinen zodat bij goed weer buiten op het terras gezeten kan worden. Het terrein is volledig rolstoeltoegankelijk.

Het Witte Huis is de locatie van Artemis met een klassieke uitstraling. Het prachtige gebouw kent veel karakteristieke elementen die stijlvol en rustiek genoemd mogen worden. Aan de buitenzijde bijvoorbeeld zichtbaar in de kenmerkende veranda. Ook het interieur is prachtig, met een klassieke trap en hoge ruime vertrekken met fraaie details. Het Witte Huis beschikt over een vast team medewerkers die dagelijks intensieve zorg en begeleiding bieden. Een open, ongedwongen sfeer staat voorop. Het huis heeft een contract met een maatschap van huisartsen in de regio. Hieronder valt ook een specialist Ouderen Geneeskunde. Van 2002 tot 2012 was het Florence Nightingale Instituut in Het Witte Huis gevestigd en had het gebouw een museum- en een publieksfunctie. Artemis huurt het pand sinds 2015.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Stationsstraat 27
6671 AW Zetten

Neem contact op met Het Witte Huis

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.