Het Witte Huis Kloek

Artemis Woonzorggroep
Adres Stationsstraat 27
6671 AW Zetten
ZorgtypeDementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6
ZorgduurTijdelijke zorg, Vakantieopname, Permanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand1.298
Appartement grootte in m217-37 m2
AanbiederArtemis Woonzorggroep
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen25
Zorghotel?Ja
Zorgvakantie?Ja
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Schoonhouden appartement, Eten & drinken bezoek, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
OverigHuisdieren in overleg
Keurmerk

Omschrijving van Het Witte Huis Kloek

Het Witte Huis is gelegen in een groene omgeving in de Betuwe, slechts 15 minuten rijden vanaf Nijmegen, Arnhem of Tiel. Dit voormalige museum kenmerkt zich door een klassieke en stijlvolle uitstraling. Er zijn volop mogelijkheden om de rust en de natuur op te zoeken. In 2015 is Het Witte Huis, in de Betuwe, geheel gerenoveerd tot een locatie met 24 kamers voor zelfstandig wonende ouderen die niet meer zelfstandig kunnen of willen wonen. Bijvoorbeeld door geheugenproblemen, zoals dementie. De kamers hebben een oppervlakte van 17-37 m2 en bieden een modern wooncomfort. Ze zijn standaard voorzien van stoffering, een luxe wasmeubel, televisie aansluiting en wifi. Ze kunnen naar smaak met eigen meubels en spulletjes worden ingericht. Dit draagt enorm bij aan het thuisgevoel van onze bewoners. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimten, zoals twee gezellige woonkamers en een activiteitenruimte. De voorziening heeft een open karakter met perktuinen zodat bewoners bij goed weer buiten op het terras kunnen zitten. Het terrein is volledig rolstoeltoegankelijk. Speciaal voor echtparen, waarvan één van de partners een indicatie heeft, beschikt Kloek over echtparenkamers. Op deze manier blijft samenwonen mogelijk, terwijl een van de partners elke dag de benodigde zorg krijgt.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Stationsstraat 27
6671 AW Zetten

Neem contact op met Het Witte Huis Kloek

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.