Het Wilgenhuis

Amado Zorg
Adres Giekstraat 2
8251 BL Dronten
ZorgtypeDementie
Zorgprofiel
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m2
AanbiederAmado Zorg
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen23
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Schoonhouden appartement, Eten & drinken bezoek, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
OverigHuisdieren in overleg
Keurmerk

Omschrijving van Het Wilgenhuis

In het centrum van Dronten, op loopafstand van de winkelstraat, is Het Wilgenhuis gerealiseerd met 23 appartementen en een ruime buitentuin. Hiervan zijn er 6 appartementen op de begane grond gesitueerd. De overige appartementen bevinden zich op de eerste verdieping en zijn gemakkelijk bereikbaar met de lift.

De twee gezamenlijke woonkamers van Het Wilgenhuis zijn ruim van opzet en hebben veel lichtinval. Centraal in het huis is een professionele keuken, waar dagelijks verse maaltijden worden bereid. Op de begane grond is een sfeervolle ruimte voor verschillende activiteiten: een kerkdienst, een beautymiddag, het bezoek aan de pedicure en de kapper. De activiteitenbegeleider van Het Wilgenhuis organiseert dagelijks persoonsgerichte activiteiten voor de bewoners.

Het Wilgenhuis is een kleinschalige woonvoorziening die midden in de wijk in Dronten ligt en vlakbij het centrum. Komt u op bezoek? Dan wandelt u met uw familielid zo even naar de winkelstraat van Dronten. Tevens ligt het Van Veldhuizenbos op steenworp afstand van het huis.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Giekstraat 2
8251 BL Dronten

Neem contact op met Het Wilgenhuis

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

 

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.