Het Westpolderhuis

Dagelijks Leven
Adres Gouden Uillaan 131
2652KJ Berkel en Rodenrijs
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7
ZorgduurTijdelijke zorg, Vakantieopname, Permanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand790
Appartement grootte in m2
AanbiederDagelijks Leven
Echtparen?Ja
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen20
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Ja
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Het Westpolderhuis

Aan de rand van natuurgebied de Groenzoom en vlakbij het centrum van Berkel en Rodenrijs ligt de nieuwe wijk Westpolder. Daar ligt aan de oever van de Zilvergracht een heel bijzonder huis: Het Westpolderhuis. Hier biedt Dagelijks Leven mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies een veilige en vertrouwde plek, dichtbij familie en vrienden.

Het Westpolderhuis is er voor iedereen, jong en oud, van wie het geheugen hapert. Onze bewoners krijgen 24 uur per dag aandacht, begeleiding en zorg, maar genieten veel vrijheid. We laten bewoners in hun waarde, zonder strenge regels, zonder betutteling. ‘Gewoon, als thuis’ is ons streven.

De ligging van Het Westpolderhuis is werkelijk uniek: geheel vrij en omgeven door een royale tuin, die afgestemd is op de wensen en behoeften van onze bewoners. Tegelijkertijd ligt het huis gewoon midden in de prachtige Gouden Harpbuurt, dat onderdeel is van de nieuwe wijk Westpolder. Het is een wijk met de voordelen van toen: gemoedelijk, intiem en sfeervol. De huizen zijn gebouwd in de typische traditioneel Hollandse stijl, op kleine wooneilanden met daartussen singels, laantjes, grachten en veel groen. Het winkelcentrum ligt op een steenworp afstand in het Gouden Hart bij het RandstadRail-station. Regelmatig halen we samen met onze bewoners iets lekkers voor bij de koffie of een bloemetje voor op de tafel. Niets moet, alles mag.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Het Westpolderhuis

0
Communicatie met medewerkers
Zorg
Welzijn / activiteiten
Accommodatie
Afspraken
Veiligheid

Reactie van Het Westpolderhuis

Het Westpolderhuis heeft niet gereageerd op deze ervaring

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Gouden Uillaan 131
2652KJ Berkel en Rodenrijs

Neem contact op met Het Westpolderhuis

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.