Het Vijverberghuis

Dagelijks Leven
Adres Acacialaan 73
7004AN Doetinchem
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand790
Appartement grootte in m2
AanbiederDagelijks Leven
Echtparen?Ja
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen20
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Het Vijverberghuis

De Achterhoek staat voor rust, ruimte, een karakteristiek landschap en kleinschaligheid. Waar je ook komt, het onthaal is altijd warm en gastvrij. De kleinschalige woonzorglocatie Het Vijverberghuis sluit hier naadloos op aan.

Midden in de wijk Vijverberg in Doetinchem biedt Dagelijks Leven mensen met dementie, alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies een tweede thuis, een plek waar ze zich écht thuis kunnen voelen. Het leven van alledag gaat hier gewoon door, dichtbij familie en vrienden. De bewoners genieten hier van hun vrijheid, maar vinden ook geborgenheid en veiligheid. Ons zorgteam is 24 uur per dag aanwezig om hen de helpende hand te bieden. Gewoon, als thuis!

Dagelijks Leven is gespecialiseerd in de zorg voor mensen met geheugenverlies die een zorgprofiel VV05 of VV06 hebben. We bieden hen 24-uurs zorg, met de aandacht en begeleiding die ze verdienen. We werken met compacte en vaste teams van zorgprofessionals, zodat we onze bewoners snel leren kennen en weten wat zij prettig vinden. Wij kiezen bewust voor écht kleinschalig wonen, voor huiselijkheid, sfeer, samen zijn en samen dingen doen. Onze activiteitenbegeleiders zorgen voor een afwisselende dagbesteding, daarbij geldt altijd: niets moet, alles mag!

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Acacialaan 73
7004AN Doetinchem

Neem contact op met Het Vijverberghuis

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.