Het Van Coothhuis

Dagelijks Leven
Adres Mr. van Coothstraat 11
5461AC Veghel
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand790
Appartement grootte in m2
AanbiederDagelijks Leven
Echtparen?Nee
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen20
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Schoonhouden appartement, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Het Van Coothhuis

Het Van Coothhuis in Veghel biedt zorg aan mensen met dementie. Kleinschalig en voorzien van 24/7 specialistische zorg. Wij gaan uit van wat onze bewoners wél kunnen en stimuleren ze mee te doen in de dagelijkse bezigheden. Het mooiste is; wonen in Het Van Coothhuis is betaalbaar voor iedereen!

Het van Coothhuis staat op loopafstand van het centrum van Veghel, in het verlengde van de Lambertus Kerk. De tuin van Het van Coothhuis is volledig ingericht op mensen met dementie of een andere vorm van geheugenverlies en beschikt over een jeu de boulesbaan en twee beweegfietsen. Ook is er een belevingspad aangelegd met foto’s van Het van Coothhuis van vroeger naar nu, een brievenbus, bushalte en belevenisgerichte tuin met kruiden, groenten en bloemen.

De ruimtes zijn royaal, licht en levensloopbestendig ingericht. Bewoners voelen zich gauw thuis en op hun gemak, mede omdat zij hun eigen studio zoveel mogelijk met eigen meubels inrichten. Spulletjes waaraan men gehecht is verhuizen gewoon mee. Zo voelt de nieuwe leefomgeving al snel vertrouwd. De twintig studio’s hebben allemaal een zit-/slaapkamer, een aanrecht en een badkamer.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Mr. van Coothstraat 11
5461AC Veghel

Neem contact op met Het Van Coothhuis

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.