Het Ussenhuis

Dagelijks Leven
Adres Schoutstraat 1A
5345MT Oss
Beschikbaarheid
Vanaf prijs per maand780
Appartementen20
Appartement grootte in m2
AanbiederDagelijks Leven
Echtparen?Nee
Huisdieren?
24 uurs zorg?
Zorghotel?
Zorgvakantie?Nee
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9, LG 6
ZorgduurPermanent verblijf
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Inboedelverzekering, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Keurmerk
Overig

Omschrijving van Het Ussenhuis

In het gedeelte van Oss dat door velen ‘Ussen’ wordt genoemd, staat een bijzonder huis. Het is een plek waar mensen met geheugenverlies een tweede thuis vinden. Een plek waar het leven gewoon doorgaat, zoals zij gewend waren. Onze zorgprofessionals zorgen er 24 uur per dag voor dat het hen aan niets ontbreekt; van vakkundige verzorging tot afwisselende dagbesteding. Maar ook dagelijks vers bereide maaltijden dragen bij aan het woongenot. Welkom in Het Ussenhuis. De ligging van Het Ussenhuis is erg mooi. Ons huis is omringd door een royale tuin met grote bomen, welke zorgen voor natuurlijke schaduw. Hier is het heerlijk vertoeven op een zonnige dag. Onze woonzorglocatie ligt in woonbuurt Loovelt en aan de rand van het park De Strepen, waar we heerlijke wandelingen met onze bewoners maken. In dit deel van de stad is veel natuur, wat zorgt voor een verbinding met het buitengebied. Voor boodschappen of eventjes gezellig winkelen hoeven onze bewoners ook niet ver te gaan, op loopafstand ligt het goed uitgeruste winkelcentrum Ussen.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Schoutstraat 1A
5345MT Oss

Neem contact op met Het Ussenhuis

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.