Het Jasmijnhuis

Dagelijks leven
Adres Jasmijnstraat 4
2982 CK Ridderkerk
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9
ZorgduurVakantieopname, Permanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand790
Appartement grootte in m230 m2
AanbiederDagelijks leven
Echtparen?Ja
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen20
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Ja
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Het Jasmijnhuis

Midden in de wijk Ridderkerk-West ligt op een pleintje Het Jasmijnhuis. Rondom het pleintje liggen woningen en een kinderdagverblijf. Er is veel interactie met de buurt. Zo worden er regelmatig peuter bezoekjes vanuit het kinderdagverblijf georganiseerd en zijn er veel vrijwilligers vanuit de buurt actief binnen Het Jasmijnhuis.

Het Jasmijnhuis ligt dus niet verscholen ergens achteraf, maar midden in het leven. Op een steenworp afstand ligt het Reijerpark, waar onze bewoners (onder begeleiding) een heerlijke wandeling kunnen maken. En voor een bezoekje aan de manege en de kinderboerderij hoeven ze ook niet ver te gaan.

Als het even kan gaan we met onze bewoners naar de weekmarkt in het centrum van Ridderkerk. De ingrediënten voor de maaltijden halen we het liefst bij de lokale ondernemer. Zo bezorgt de ‘Bezorgbakker’ het vers gebakken brood, kopen we het vlees bij de plaatselijke slager en de aardappelen bij de aardappelhandel. Bewoners die dat leuk vinden mogen een handje helpen in de tuin, met de boodschappen of in de keuken. Want het zijn vaak de alledaagse dingen die zorgen voor structuur en welbevinden. Gewoon, als thuis.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Jasmijnstraat 4
2982 CK Ridderkerk

Neem contact op met Het Jasmijnhuis

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.