Herbergier Zoetermeer

Herbergier
Adres Zegwaartseweg 66b
2723 PB Zoetermeer
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Nee
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen16
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Herbergier Zoetermeer

Herbergier Zoetermeer is in april 2013 van start gegaan. Het huis staat aan de rand van Zoetermeer in de buurt van Benthuizen, de Noord-AA en de Benthuizerplassen. Een winkelcentrum, een gezondheidscentrum met huisartsen en een apotheek zijn dicht in de buurt. Ook al verblijft u in midden in de randstad, de omliggende parken, volkstuinen en ontspanningsmogelijkheden bieden een oase avn rust. In Herbergier Zoetermeer zijn 16 kamers voor mensen met een vorm van dementie, die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Zelf wonen Patricia en Mark bij hun Herbergier en zijn over het algemeen 24/7 beschikbaar. Ons uitgangspunt is dat onze bewoners zo veel mogelijk nog zelfstandig hun eigen manier van leven kunnen voortzetten. Hun persoonlijke wensen voor wonen en begeleiding staat centraal.

In de Herbergier doet niets denken aan het beeld dat rond klassieke ouderenzorg hangt. De inrichting, het dagelijks leven, de manier van omgang met elkaar: alles is huiselijk en ongedwongen. De bewoners zijn niet gebonden aan het dagritme of het rooster van de zorgverleners. Ieder doet zo veel mogelijk naar eigen kunnen en in eigen tempo: opstaan, lichaamsverzorging, wandelen, familie of ander bezoek ontvangen. Samen naar de Dorpsstaat gaan, lunchen in de Intratuin of luisteren naar een concertje van een mooi koor in de Herbergier. Wie kan en wil helpt mee met koken of dagelijks boodschappen doen. Uiteraard onder begeleiding tenzij een bewoner nog zelfstandig boodschappen kan doen. Bewoners kunnen deelnemen aan een bezoek aan de sportschool of het zwembad. Zij kunnen georganiseerd een uitje maken naar het Mauritshuis, naar de Vlindertuin of even vis eten in Scheveningen. Gewoon leven mét alle benodigde zorg.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Zegwaartseweg 66b
2723 PB Zoetermeer

Neem contact op met Herbergier Zoetermeer

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.