Herbergier Vianen

Herbergier
Adres Lange Waaijsteeg 40
4133 TM Vianen
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Nee
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen16
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Schoonhouden appartement, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Herbergier Vianen

Op zorglandgoed Bloemendaal is in juni 2022 een warm thuis geopend voor 16 bewoners met dementie. De gloednieuwe Herbergier wordt geleid door echtpaar Ferry en Moniek Visser-Valk.

Herbergier Vianen is gelegen op een landgoed (17 hectare), tussen de rivier de Lek en het Merwedekanaal in. Op het terrein wordt in de toekomst ook Huis Iris gevestigd, bestaande uit zestien zorgwoningen voor jongeren met een beperking. Vijf hectare is bestemd voor nieuwe natuur met boomgaarden, bloemrijke graslanden, openbare wandelpaden en een collectieve moestuin. Ferry en Moniek: “Het is een geweldige groene plek, met een open en wijds uitzicht. De tuin van de Herbergier loopt straks over in de boomgaard. Het is een voorrecht om hier te mogen wonen.” Het landgoed ligt aan de rand van Vianen, een levendig monumentaal stadje, op slechts tien autominuten van Utrecht. Kortom, mogelijkheden genoeg om een uitstapje te maken of te wandelen met uw naaste met dementie.

Gastvrijheid en respect staan bij Herbergier Vianen hoog in het vaandel. Zorgondernemers Moniek en Ferry: “Familie is bij ons welkom om aan te schuiven en gezellig mee te eten. De keuken wordt het hart van onze Herbergier en is zo ingericht dat bewoners gemakkelijk mee kunnen helpen met koken.

Wij vinden het belangrijk dat bewoners kunnen blijven doen wat zij gewend zijn. Dat het dagelijks leven gewoon kan doorgaan, zoals even mee naar de bakker of de slager. Wij creëren een gezellig thuis waarin de bewoners zelf zoveel mogelijk de regie kunnen houden. We vinden het fijn om het leven met aandacht te leven, tijd maken voor de gewone dingen. Daarnaast is er ruimte voor muziek, dans, yoga of gewoon een goed gesprek.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Lange Waaijsteeg 40
4133 TM Vianen

Neem contact op met Herbergier Vianen

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.