Herbergier Velp

Herbergier
Adres Hoofdstraat 9
6881 TA Velp
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Nee
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen16
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Herbergier Velp

In Herbergier Velp wonen mensen met geheugenproblemen zoals Alzheimer of dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Niets doet hier denken aan het beeld dat rond klassieke ouderenzorg hangt. De inrichting, het dagelijks leven, de manier van omgang met elkaar. Alles is huiselijk en ongedwongen.

Voorop staat dat onze bewoners niet gebonden zijn aan het dagritme of de roosters van onze zorgverleners. Ieder doet zoveel mogelijk naar eigen kunnen en in eigen tempo: opstaan, lichaamsverzorging, wandelen, familie en ander bezoek ontvangen. Wie dat wil en kan helpt mee tijdens koken of boodschappen doen.

Herbergier Velp werkt samen met het fysiotherapeutisch centrum, waar onze bewoners senioren fitness kunnen volgen. Wanneer men dit wil kan er wekelijks gezwommen worden. In de Herbergier kunnen onze bewoners, omringd door de zorg die echt waardevol en nodig is, hun eigen leven blijven leiden.

Herbergier Velp is gevestigd in een karakteristiek herenhuis uit begin 1900. Het is gelegen aan de Hoofdstraat, op loopafstand van het station en het gezellige centrum van Velp, maar ook dichtbij het welbekende natuurgebied de Posbank. Bewoners kunnen hier dus genieten van het stadsleven als van de natuur. In onze villa zijn 16 kamers en 1 logeerkamer gevestigd, een gezellige gezamenlijke woonkamer, en een open keuken. In de grote hal hebben wij nog een gezellige lounge ruimte. De inrichting heeft een warme uitstraling. Als zorgondernemers wonen wij, Bram en Hélène van Rijswijk, op de tweede verdieping. Samen met onze bewoners brengen we zoveel mogelijk tijd door in onze heerlijke grote tuin.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Hoofdstraat 9
6881 TA Velp

Neem contact op met Herbergier Velp

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.