Herbergier Tilburg

Herbergier
Adres Elzenstraat 64
5038 HD Tilburg
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m230-60 m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Nee
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen17
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Herbergier Tilburg

Herbergier Tilburg is gevestigd in een bijzonder historisch gebouw van 1911 met mooie ruimtelijke kenmerken. Het ligt gunstig ten opzichte van het centrum van Tilburg, vlakbij het station. Ook zijn we zo de stad uit en zitten we in het prachtige gebied van de Oude Warande, het Wandelbos en wat verder weg De Loonse Duinen of Gorp & Roovert. Een aantal winkelvoorzieningen als Albert Heyn en Etos zijn op loopafstand te vinden. Op 10 minuten lopen zitten we in een mooi stukje Tilburgs centrum met veel kleine winkeltjes en horeca. We zijn trots op onze prachtige (stads)tuin met terras grenzend aan een wijkcentrum en kinderdagverblijf. Onze kippenren maakt het plaatje volledig. Het sociale leven van onze bewoners speelt zich af in de gezamenlijke woonkamer.

Iedere bewoner heeft een eigen appartement, een zelfstandige unit. Het oppervlak varieert van ca. 30 tot ca. 60 m2. Het appartement is voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De kamers worden naar eigen smaak ingericht. Eigen spullen krijgen een plaats waardoor een gevoel van `thuis` en veiligheid wordt bewerkstelligd. De eigen kamer biedt ruimschoots de mogelijkheid om familie en vrienden te ontvangen en eventueel te laten logeren.

Wij denken dat 17 bewoners een goede omvang voor een kleinschalige groepswoning kan zijn. Wil je samen met anderen? Dan kan dat. Wil je nu liever even alleen zijn, dan kan dat ook.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Elzenstraat 64
5038 HD Tilburg

Neem contact op met Herbergier Tilburg

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.