Herbergier Tiel

Herbergier
Adres Ambtmanstraat 24
4001 MC Tiel
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Ja
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen15
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Herbergier Tiel

Het leven verder leven in de Herbergier. Dat is ons credo. Samen met een enthousiast team bieden wij persoonlijke aandacht en begeleiding bij het dagelijkse leven van de bewoners. Ondersteuning die aansluit op de behoeften van de bewoners. Dankzij het kleinschalige karakter zijn de lijnen kort, is er altijd een vast aanspreekpunt voor bewoners en familie en kunnen we focussen op datgene waar het om draait: het geluk van de bewoner.

In Herbergier Tiel hebben wij oog voor wie iemand nu is, maar we kijken ook naar de mens achter de dementie. Iedereen is waardevol en kan zichzelf zijn. Daarom passen we onze ondersteuning zoveel mogelijk aan op de levensgeschiedenis van onze bewoners. Zij zijn niet gebonden aan de medewerkersroosters, maar volgen het dagritme zoals ze dat zelf gewend zijn. Denk aan opstaan, lichaamsverzorging of bezoek ontvangen. Iedereen doet zoveel mogelijk naar eigen kunnen en in eigen tempo. Samen vormen we een groot huishouden en een veilige haven met een warme club mensen. Waar bewoners hun eigen leven blijven leiden tot hun levenseinde.

Midden in de stad, op loopafstand van de natuur In hartje Tiel vind je onze Herbergier. Herbergier Tiel telt 15 comfortabele appartementen. Elke bewoner richt zijn vertrek naar persoonlijke smaak en met eigen meubilair in. Ieder appartement beschikt over een privébadkamer met douche en toilet. Een aantal appartementen heeft een aparte slaapkamer en is geschikt voor bewoning door 2 personen.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Ambtmanstraat 24
4001 MC Tiel

Neem contact op met Herbergier Tiel

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.