Herbergier Steenwijkerwold

Herbergier
Adres Marienwold 20
8341 PR Steenwijkerwold
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Nee
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen16
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Keurmerk
Overig

Omschrijving van Herbergier Steenwijkerwold

Gewoon een gezellige, leuke dag ervan maken. Dat is wat we doen in onze Herbergier. Samen koffie drinken, een spelletje, met elkaar een wandeling maken. We bewegen, we dansen, we zingen en nog veel meer. We gaan ervoor! Wonen bij ons is deel uit maken. Samen nemen we deel aan een leuk en gezellig huishouden. Aandacht en een individuele benadering; daar staan we voor bij Herbergier Steenwijkerwold. Bij ons draait de zorg om mensen.

Herbergier Steenwijkerwold biedt kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Binnen de Herbergier staat kwaliteit van leven en een menswaardig bestaan voorop. We creëren dit aanbod door een warme en veilige plek te bieden waar onze gasten zich thuis voelen, en hun leven kunnen voortzetten zoals ze dat gewend waren. Daarbij zijn aandacht en een persoonlijk benadering belangrijke uitgangspunten. Daar waar het kan willen we beantwoorden aan de persoonlijke behoeften van onze bewoners en zijn/haar partner en familie. Door de nadruk te leggen op huiselijkheid willen we het ‘normale’ zo goed mogelijk verankeren in de zorg voor onze gasten.

Herbergier Steenwijkerwold is gevestigd in een oude huishoudschool uit 1928. Het gebouw is volledig gerenoveerd voor de huidige functie. De Herbergier heeft een statige uitstraling, maar is tegelijkertijd warm en huiselijk ingericht. Iedere gast van Herbergier Steenwijkerwold heeft de beschikking over een ruime eigen kamer, elk individueel ingericht. Het wonen in Herbergier Steenwijkerwold gaat gepaard met 24 uurs zorg en begeleiding, afgestemd met de gasten en hun familieleden en/of vertegenwoordigers.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Marienwold 20
8341 PR Steenwijkerwold

Neem contact op met Herbergier Steenwijkerwold

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.