Herbergier Scherpenzeel

Herbergier
Adres Holevoetplein 282
3925 CA Scherpenzeel
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Nee
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen17
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
OverigHuisdieren in overleg
Keurmerk

Omschrijving van Herbergier Scherpenzeel

We zijn gevestigd in het monumentale pand van voormalig hotel restaurant 'De Witte Holevoet' in Scherpenzeel.

Persoonlijke aandacht, kleinschaligheid, mogen zijn wie je bent en eigen keuzes maken met een warme respectvolle bejegening: dat zijn belangrijke waarden in onze Herbergier. Dit maakt dat bewoners en medewerkers ongedwongen en in een huiselijke sfeer kunnen wonen en werken. Op deze manier zijn de bewoners niet gebonden aan een dagritme of roosters van medewerkers. Iedereen draagt bij, naar eigen vermogen en in het eigen tempo.

Herbergier Scherpenzeel staat voor het aanbieden van een uitgebreid en passend aanbod aan welzijnsactiviteiten, zowel groeps- als individuele activiteiten worden aangeboden, die aansluiten bij de belevingswereld van de bewoner. U kunt daarbij denken aan muziek luisteren en muziek maken, schilderen, eten koken, bakken maar ook zeker bewegingsactiviteiten. Een wandeling naar een terrasje in het dorp of het bezoek van een culturele activiteit hoort daar ook bij. Zo gewoon mogelijk.

Aan de achterzijde van de Herbergier is een mooie tuin aangelegd met een ruim terras op het zuiden, waar voor de bewoners op elk moment van het jaar iets te beleven valt. De tuininrichting krijgt steeds meer vorm. De planten die vorig jaar geplant zijn, zijn mooi aangeslagen en zorgen voor een kleurrijk geheel. Er is een mooie volière, inclusief kwartels en vogels, gekomen en een ruime overkapping.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Holevoetplein 282
3925 CA Scherpenzeel

Neem contact op met Herbergier Scherpenzeel

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.