Herbergier Reeuwijk

Herbergier
Adres Raadhuisweg 3
2811 HT Reeuwijk
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Ja
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen16
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Herbergier Reeuwijk

In onze Herbergier hebben wij een gastvrij, herkenbaar en veilig thuis voor 16 mensen met geheugenproblemen gecreëerd . Wij bieden onze bewoners de ruimte om zoveel mogelijk het leven voort te zetten dat ze gewend zijn. Hierbij vinden wij een respectvolle omgang en het zelf bepalen van het dagritme belangrijk. Onze bewoners zullen dingen ondernemen op hun eigen manier en in hun eigen tempo met onze ondersteuning waar dat nodig is. Of het nu gaat om lichamelijke verzorging, koken of boodschappen doen. De krant lezen, het favoriete tv-programma kijken, wandelen, of een museum of kerkdienst bezoeken. Gewoon alle dingen blijven doen die onze bewoners gewend zijn en fijn vinden. Dat maakt onze Herbergier ‘bijzonder gewoon’.

Vlakbij het natuur- en recreatieschap de Reeuwijkse plassen is Herbergier Reeuwijk gevestigd in het voormalig raadhuis uit de jaren ‘70. Het gebouw heeft 1 verdieping en is uiteraard ook toegankelijk voor minder mobiele bewoners.

Het gebouw is licht en heeft aan de voorkant uitzicht over het water. De inrichting is zo dat onze bewoners een herkenbaar, uitnodigend en veilig interieur ervaren. De Herbergier ligt op loopafstand van winkels en heeft veel mogelijkheden om te wandelen, fietsen en recreëren in de omgeving. Er is in de Herbergier een grote woonkamer met keuken. Grenzend aan de woonkamer is een tuin met een zonnig terras. De voordeur van onze Herbergier staat altijd open, bezoek is welkom en kan altijd binnenwandelen.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Raadhuisweg 3
2811 HT Reeuwijk

Neem contact op met Herbergier Reeuwijk

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.